Egy valamirevaló esküvőn fotós kíséri végig az ifjú pár teljes napját, és próbál minél érzelemdúsabb, meghatóbb képeket készíteni, akár spontán, akár beállított képekről van szó. A beállított képek esetében van egy elképzelés, hogy milyen lesz az összhatás, de néha aztán közbeszól az élet, és az eredmény valami teljesen más lesz.

Így születnek a legviccesebb (vagy legkatasztrofálisabb) esküvői fotók, amik így talán még jobbak, mint az elképzelt érzelmes fotó!

És ott vannak persze a videók, amit a remegő kezű lelkes nagybácsik készítenek, és biztos, hogy minden felvételen lesz valami nagyon ciki, vagy vicces jelenet. Elvégre rengeteg -az idő haladtával egyre részegebb- rokon és barát gyűlt össze egy helyre, és tuti, hogy valaki csinál valami baromságot, és azt a kamera bizony fel is veszi. Vagy a menyasszony/vőlegény bénázik egy akkorát, hogy azt az egész rokonság évtizedeik emlegetni fogja.

És mi is közzé tudjuk tenni nektek. Jó szórakozást! 😀

1102esk_fail14esk_fail13esk_fail11esk_fail10esk_fail9esk_fail8esk_fail7esk_fail6esk_fail5esk_fail4esk_fail3esk_fail2esk_fail1

(Forrás: ilyennincs.com)

Neked melyik a kedvenced? 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Meglepő furfanggal segítette Puskás Öcsi Papp Lacit az Európa-bajnoki címhez, Madridban!