Az élet nem egyenes út. Éppen ellenkezőleg, körkörös út, és sok dolog kapcsán érezhetjük azt, olyan, mintha már megtörtént volna. Ez a világ a mintákra épül, épp ezért megjósolhatjuk a jövőt. Tudva, mi történt, jó eséllyel előre jelezhetjük az elkövetkező eseményeket. Ez a jóslás művészete.

Amikor a dolgok változóban vannak, úgy érezzük, hogy lógunk a levegőben. Az Univerzum még a legképzettebb asztrológust vagy médiumot is képes meglepni. Vannak bizonyos dolgok, amelyek pontosan a nagy energiájú változások előtt következnek be az életünkben. Céljuk, hogy felkészítsenek minket a Változásra. Például olyan jelekről van szó, amelyek akkor bukkannak fel, amikor a rossz úton haladunk az életünkben.

Érzed a változást az életedben?

1. Szabadság

A változás akkor történik, amikor fel akarjuk szabadítani magunkat a múltbeli adósságaink alól. Ezek az adósságok néha megszokások formájában nyilvánulnak meg, amelyek beteggé tesznek minket. Megelégelted az életed? Szükséged van valami újra?

Amikor életünk készen áll arra, hogy befejeződjön abban a formájában, ahogy addig megszoktuk, úgy érezzük, hogy a szabadság szellője elfújja a múltat. Semmi sem tud többé megállítani minket. Másak leszünk és ezt érezzük is. Semmi nem rendíthet meg minket. És ez a szabadság. Pontosan ez vonzza magához ezt az új életet.

2. Számok

Amikor a dolgok változni készülnek, többször is láthatod az 1-es és 9-es számokat. Ezek a vég és az új kezdet számai. Minden alkalommal, amikor megnézed az órát, láthatod ezeket a számokat, ismétlődő figyelmeztetésként.
Ezek a számok úgy tűnik, hogy szinte mindenütt jelen vannak, ami őrületbe kerget. Próbálsz rájönni, hogy ez mégis hogyan történhet ez folyamatosan. Nos…egyszerűen így!

3. Állatok

Leggyakrabban, amikor az átalakuláshoz közelít az életed, rendszeresen pillangókat, szitakötőket és más állatokat látsz, amelyek az elkövetkezendő változást szimbolizálják. A pillangókról és a szitakötőkről azt tartják, hogy őseink szellemei, akik próbálnak helyet teremteni a végnek.
Ne próbáld kitalálni, hogy ezek a pillangók mégis honnan jönnek a tél közepén. Csak ússz az árral. Készülj fel az energia váltásra.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Filléres gyógymód, amivel könnyedén eltüntetheted bőrkinövéseidet!

4. Ómenek

Általában ezek az előjelek álomként jelentkeznek. Folyamatosan furcsa szimbólumokat látsz, miközben alszol? Rendszeresen felébredsz emlékezve egy élénk és erőteljes álomra, amely szimbólumokban gazdag?

Az ómenek nem csak az alvás közben jelenhetnek meg, hanem a való életben. Furcsa szimbólumok a felhők között, vagy akár a falon lévő graffiti jelek is megpróbálhatnak felkészíteni minket. Egyfolytában jelekbe ütközöl? Ezenkívül hosszan tartó deja-vu érzést is tapasztalhatsz. Ez az egyedülálló megérzés felébreszt, mintha tudnád, hogy mi fog történni.

5. Libidó

Valamilyen oknál fogva szinte mindenki, aki az új életút felfedezésének szélén áll, meglepően erős libidót tapasztal. Mintha az idő visszafordult volna, és varázslatos módon ismét fiatalnak éreznéd magad, készen arra, hogy részt vegyél az élet legnagyobb misztériumaiban.
Ez az emelkedett energiaszint általában lefordítva a tested által, fokozott libidóként jelenik meg. Ügyeljen arra, hogy ezt az energiát jól irányítsd, megtapasztalja az élvezetet és az ébredést.

(Forrás: tudasfaja.com)

Oszd meg, hogy másokhoz is eljuthasson! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!