8 évvel ezelőtt Natalie Suleman 8 gyönyörű gyermeknek adott életet, és mindannyiuk egészséges volt, írta a People. Ilyen még soha nem fordult elő az Egyesült Államokban ezért ez óriási média szenzáció volt.

A híres “Nyolcgyerekes anyuka” nem volt férjnél, mesterséges megtermékenyítés útján lett terhes. Natalie története sok vitát váltott ki.

Ne felejtsük el, hogy Natalienak volt már 6 gyermeke! Tehát a gyerekek száma így 14-r emelkedett. De sajnos a segélyekből nem tudott megélni és ezért pornófilmekben vállalt szereplést.

Csak jó néhány évvel később lépett ki ebből a szakmából és ma terapeutaként dolgozik. A nyolcasikrek,  Noé, Josias, Isaïe, Nariyah, Maliyah, Jonas, Makai és Jérémie jól vannak, mindannyian vegetáriánusok.

Natalie 43 petesejtet fagyasztatott le. 2007-ben orvosa  Dr. Kamrava 12 megtermékenyített petesejtet ültetett be  2-3 helyett. De ez Natalie saját döntése volt. 2011-ben azonban a Kalifornia Orvosi Társaság elvette Dr. Kamrav orvosi engedélyét.

Nataliet sokan kritizálták de akik ismerik, azt mondják ő egy csodálatos gondoskodó édesanya. Mindig is anya akart lenni és most 14 gyermeke van.

(Forrás: csodalatos.co)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a nő nem csak lebuktatni akarta félrelépő férjét. Kegyetlen és megtervezett bosszút állt: