A bob vagy bubi frizura 2017-ben újra hódít, mind a hagyományos, mind az asszimetrikus változatban. A rövid frizuránál az asszimetria szinte tálcán kínálja magát, kár lenne kihagyni. A rétegekkel és a színekkel való játék lehetőségek végtelen tárházát teszi elérhetővé, ha rövid hajra vágyunk.

A közepes hosszúságúra hagyott bubi frizurát laza hullámokkal tehetjük még érdekesebbé. Rendkívül nőies stílust tud adni néhány hullám, akár a frufrunál, akár a teljes frizurán alkalmazzuk. Újra nagyon kedvelt az annak idején Victoria Beckham által behozott, fokozatosra vágott bubi frizura, ami elöl hosszabb, hátul rövidebb. Csodákra képes, hiszen könnyedén dússá teszi még a vékonyszálú, kevés hajat is.

Színek tekintetében a legelőnyösebb, ha több árnyalatot is beleviszünk a frizurába. A szőkéknél ez különösen látványos, de a vörös és a barna haj is bőségesen enged játszani a lehetőségekkel.

Nem utolsósorban pedig szempont lehet az is a frizuraválasztásnál, hogy egy rövid fazonnal a hétköznapokban sokkal egyszerűbb bánni. Nincs szükség ezernyi styling termékre és a legújabb hajkozmetikumokra, melyek nélkül a hosszabb tincseket lehetetlen lenne kezelni. A rövid haj egészségének és szépségének megőrzése még a rohanó hétköznapokban sem jelent különösebb gondot.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

31.

32.

33.

34.

Tetszik valamelyik? Akkor oszd meg, hogy barátaid is lássák!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Takard le a cikkben lévő kép közepét! Aztán a két szélét! Nem mindennapi dolgot tapasztalsz!