Az ausztrál Ash Hunter három évvel ezelőtt kérte meg barátnője, Renae kezét, aki azonnal igent is mondott neki, azonban az esküvőre csak idén augusztusban került sor.

Most viszont már nem várhattak tovább, kiderült ugyanis, hogy Ashnek már nincs hátra több ideje.

Ash és Renae élete tökéletesnek indult, hiszen a párnak már az eljegyzés előtt is született gyereke, majd az esküvőt is emiatt halasztották el mindig, mert Renae újra meg újra teherbe esett. Ők azonban nem bánták, hogy még nem kerül rá sor, hiszen szépen éltek gyermekeik körében, ráadásul sikerült kitűzniük idén augusztus 27-re a nagy nap időpontját is, és úgy tűnt, a három éves jegyességnek pont kerül a végére.

Sajnos azonban az életük máshogy alakult, Ashnél ugyanis nyirokcsomó-rákot diagnosztizáltak az orvosok, állapota pedig rohamosan romlani kezdett. A pár végül úgy döntött, előrébb hozzák az esküvő időpontját, mivel attól féltek, augusztus 27-e már túl késő lesz.

Addig azért sem gondolták, hogy ennyire sietniük kellene, mert Ash olyan klinikai vizsgálatban vett részt, amitől javulást reméltek orvosai. Sajnos azonban nem a várt eredményeket hozta a kezelés, a férfi tüdejében folyadék gyűlt fel, és le kellett állítani a beavatkozást. Két héttel a kezelés leállítása után a rákos elváltozás egyre nagyobb lett a nyirokcsomóin, és orvosai nem sok jóval biztatták.

A hospice-alapítvány és a helyi templom a pár segítéségre sietett abban, hogy előrébb hozhassák az esküvőjüket, így Ash és Renae nagy napjára augusztus 5-én került sor.

“Az volt az utolsó kívánsága, hogy összeházasodjunk, és nagyon boldogok voltunk, hogy ez sikerült is” – mesélte Renae a Mail Online-nak, aki azt is elmondta, hogy nagyon csendes, meghitt ceremónia volt. Ash egy lélegeztetőgép segítségével még arra is képes volt, hogy odaálljon az oltár elé és úgy vegye feleségül menyasszonyát, aki újabb kisbabát hordott már akkor a szíve alatt. Most azonban nem várhattak tovább arra, hogy ne terhesen menjen feleségül, amit régebben sose szeretett volna.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megkérdezték a Dalai Lámát, mi lepi meg leginkább az emberiséggel kapcsolatban. Ezt válaszolta:

Ash családja és barátai körében halt meg. Felesége a következőket mondta:

“Ash szinte az utolsó pillanatig dolgozott, nem akarta, hogy bármiben is hiányt szenvedjünk. Különleges férfi, társ és apa volt, aki bármit megtett volna a gyerekeiért. Az életünk már sosem lesz ugyanolyan. Nem lesz ott a gyerekek születésnapjain, az első iskolai napjukon, a ballagásukon, sem az esküvőjükön. Hihetetlenül fájdalmas ez mindannyiunk számára.

(Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu)

Ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!