Egy oroszországi orvos, Irina Proshkina egy olyan keveréket állított össze, mely nagyon hatékony azok számára, akik koleszterin-, vagy szívproblémákkal küzdenek. A gyógynövényekből készült keveréket érdemes elkészíteni, és kipróbálni annak érdekében, hogy megszabadulhassunk a betegségektől.

A keverék szabályozza a vérnyomást, a szívműködést, megszabadít a felgyülemlett méreganyagoktól, csökkenti a koleszterinszintet, de segítségével csökkenthető a daganatok kialakulásának esélye is.

Hozzávalók:

  • 100 gramm gomba,
  • 2 evőkanál akácméz,
  • 100 gramm káposzta.

Elkészítés: tisztítsuk meg a friss gombát, majd gyümölcslé facsaróval préseljük ki a levét. Ugyanezt a műveletet végezzük el a káposztával is. A két levet keverjük össze, majd adjuk hozzá a mézet, és addig kavargassuk, amíg egyenletesen feloldódik minden hozzávaló.

A keveréket tegyük csavaros üvegbe, majd egy napig tároljuk a hűtőszekrényben. Másnap reggel vegyünk be két evőkanállal belőle, kettőt délben, és kettőt este is. Néhány hét alatt megszabadulunk a felgyülemlett méreganyagoktól, de csökkenni fog a koleszterinszintünk is.

Add tovább ezt a remek receptet másnak is! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ezek a káliumhiány jelei! Te hányat ismersz közülük?