Sajnos nem mindegyik kutyának alakul szerencsésen az élete. Vannak kutyusok, akik már kiskorukban kedves, szerető családhoz kerülnek és hamar családtagokká válnak. De rengeteg kutya él még az utcákon, vagy menhelyeken. A történetben szereplő nagymamának is pont ez jutott az eszébe, mikor egyik nap bement egy menhelyre és egy furcsa kérdést tett fel az ott dolgozóknak.

Melani Andrewsnak van családja, gyerekei, unokái tehát sok szeretet van jelen életében. Úgy gondolta, hogy még van hely egy jövevény számára a családban. Szerette volna az otthon melegét megosztani egy kevésbé szerencsés kutyussal. Ezért elemnt a City of Sacramento Front Street Animal Shelter nevű állatmenhelyre. Megkérdezte a munkatársakat, melyik a legöregebb kutya.

– Ez a kedves hölgy bejött hozzánk és megkérdezte melyik kutyát nem akarják örökbe fogadni valami miatt, írták a  Facebook oldalon.

Szeretett volna egy magányos kutyán segíteni mert ő is egyedül élt, írta a The Dodo . A hölgy 72 éves korában elvesztette a férjét.

Facebook/Front Seat Animal Shelter

A hölgytől azt is megtudták, hogy férje halála után szeretett kutyája is elhunyt ezért a hölgy egyedül érezte magát.

– Egy kicsit szomorú, vagy inkább depressziós is voltam. Unokáim egyik este azt mondták:  Nagyi, neked társaságra van szükséged, nem ücsöröghetsz egyedül egész nap, írta a The Dodo.

Ekkor jelent meg Jake a kutyus.

Facebook/Melani Andrews

Jake is sokáig egyedül volt, senki nem akarta őt örökbe fogadni.

Mikor Melanie megkérdezte, melyik a legöregebb kutya a menhelyen, megmutatták neki Jaket. A kutyus rákos daganattal küszködött de ez nem érdekelte az idős hölgyet.

“Melani nem egy fiatal kutyáért jött, azért jött, hogy megmentse egy kutyus életét és szerető otthont adjon neki, – írta a menhely a Facebook oldalon.

A  12 éves kutya új esélyt kapott egy hosszabb életre. A kutyus beteg volt ugyan, de Melani nem foglalkozott azzal sem, hogy állatorovosi költségei lesznek. Szerette volna elkényeztetni ezt az édes kutyát.

Jake most nagyon jól néz ki, teljesen átalakult, mióta új otthona van!

Facebook/Melanie Andrews

– Most már minden nap tudok nevetni, nem vagyok egyedül. Jake tudja, hogy nagyon szeretem, gyakran odabújik hozzám, hogy simogassam meg.

(Forrás: csodalatos.co)

Nagyon örülünk, hogy Jake és Melanie egymásra találtak.

Te is? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nem számít, ki milyen messze van... - jusson eszedbe idén karácsonykor!