Mindig nagyon különleges esemény az, ha egy kisbaba érkezik a családba. Mikor Carie B Elbe megtudta, hogy kisfiút vár, úgy döntött ezt egy nagyon egyedi módon fogja családja tudtára adni.

Az apámnak három lánya van, és több lányunokája is. Mikor kiderült, hogy második gyermekünk fiú lesz, nem mondtuk el senkinek. Sőt, azt mondtuk, hogy lányunk lesz. Aztán elérkezett a nagy nap, megszületett a csöppség,  írta egy Facebook bejegyzésben  az édesanya, Carie B Elbe.

A kicsi megszületése után még a kórházban is, a családban minden tagja titokban tartotta a kisbaba nemét, még a négyéves kis unoka sem mondott semmit.

Marie a kis újszülöttet különleges ruhába öltöztette fel, amin egy felirat is volt:  Csak, hogy tudd, fiú vagyok.”

Az apa bement a kórházba, hogy meglátogassa lányát és az újszülöttet és ott jön rá, hogy az egész család rászedte őt.  Az apa reakcióját természetesen sikerült filmre venni.

-Hihetetlen, hogy a kicsi nemét az egész család titkolta előttem, de micsoda meglepetés! Tessék, Ő LANDRY JAMES ELBE!!!!!!, írta a boldog nagypapa bejegyzésében.

Tetszett? Ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az anyuka nemrég szült, ám a családnak fogalma sem volt arról, kik fekszenek a kiságyban!!