Egy meleg nyári nap volt és Jessica Gómez kiment kisgyerekeivel a strandra. Közvetlenül a víz mellett kerestek maguknak helyet, a közelükben egy tini csoport ült. A fiatalok játszottak, nevetgéltek, zenét hallgattak. Egy tökéletes nyári nap volt. De Jessica hirtelen felfigyelt egy olyan dologra, amit valószínűleg senki sem vett észre. Annyira felzaklatta őt ez a dolog, hogy egy hosszú bejegyzést írt a Facebook-on.

“Kedves zöld bikinis lány!

Én vagyok az a nő, aki nem olyan messze ült tőled a strandon egy törölközőn. A nő egy kisfiúval és egy kislánnyal. Először is el kell, hogy mondjam, nagyon jó volt melletted ülni. Nagyon tetszett, amikor beszélgettünk és hogy a zenétek megtöltötte a levegőt.

És közben nem is emlékszem már mikor is volt az, hogy én is így ültem a strandon. És hogy mikor is történt az, hogy csak egy lány voltam, aztán hirtelen egy anya voltam a strandon. Mikor is történt az, hogy nem a barátaimmal mentem a strandra, hanem a gyerekeimmel.

De nem ezért írok Neked. Azért írok, mert észrevettelek. Nemcsak láttalak, de észrevettelek.

Láttam, hogy Te voltál az, aki utoljára ment haza.

Láttam, hogy elbújtál a barátaid mögött és csak akkor vetted le a pólódat, amikor már biztos voltál benne, hogy senki sem figyel.

Láttam milyen óvatosan ültél a törölközőn, mindig szépen a hasad előtt tartottad a kezed, mintha védekeznél.

Láttam, hogyan hajtod oldalra a fejed, hogy az arcodból a füled mögé kerüljön a hajad és közben a kezed még mindig a hasad előtt tartottad.

Láttam, milyen nyugtalan lettél amikor már nem tudtad eltakarni a testedet és akkor elfordultál a barátaidtól.

Nem tudom, hogy talán a barátaid miatt érezted magad ennyire kényelmetlenül, miközben pedig úgy nézel ki mint egy modell. Mintha mindig lesütötted volna a szemed.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Tetszik ez a fénykép? Akkor nézd csak meg közelebbről!

Láttam ahogy elindultál a víz felé és idegesen integettél a barátaidnak. Megint magad előtt tartottad a karjaidat, mintha egy falat akarnál építeni magad körül.

Láttam milyen ideges lettél amikor nem tudtad már az egész testedet eltakarni.

Annyi mindent szeretnék mondani Neked. Régebben, mikor még nem voltak gyerekeim, olyan voltam mint Te. El szeretném mondani, hogy látom, milyen okos vagy és ezzel nagyon sokra viszed majd az életben.

El szeretném mondani, hogy gyönyörű a mosolyod és kár, hogy nem mutatod meg olyan gyakran.

Szeretném elmondani, hogy az a test, amit szégyellsz, gyönyörű, és élettel teli. Azt mutatja ki vagy Te és hogyan élsz. Azt tudom elmondani, ahogy Téged 30 évesen látlak. Majd akkor biztos felismered milyen értékes és szép vagy.

Szeretném elmondani, hogy egyszer jön majd valaki, aki nem a testedért szeret, hanem azért aki vagy. Minden anyajegyedet, hibádat,  mosolyodat, szépségedet szeretni fogja. De ha ez nem így van, akkor az a személy nem érdemli meg a szerelmedet.

Szeretném elmondani Neked, hogy gyönyörű vagy.

De hogyan is mondhatnám el? Én csak egy nő vagyok, aki ott akkor a strandon ült.

Kedves zöld bikinis lány!

Csak annyit tudok mondani, hogy mindenki megérdemli, hogy szeressék!”

Szerinted is nagyon fontos üzenet? Akkor ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: csodalatos.co)

 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!