Melissa Smith 14 évvel ezelőtt fogta magát, bekapcsolta a sütőt, majd, amikor kellőképp felmelegedett, felemelte a 14 hónapos gyerekét, és egyszerűen betette a sütőbe a forró rácsokra.

A védtelen baba iszonyatos kínokat élt át.

A nőt, akit anyának nemigen lehetne jó szívvel hívni, 25 év börtönbüntetésre ítélték. Jelenleg 41 éves.

Ez a szörnyeteg először azzal védekezett, hogy véletlenül történt a dolog, majd, amikor rájött, hogy ezt az ócska kifogást senki sem hiszi el, azt mondta, hogy a fejében “megszólaló hangok sugallatára” tette amit tett.

A kisbaba túlélte a borzalmakat és 14 éves lánnyá serdült. Mivel a sütőben testének nagy része harmadfokú égési sérüléseket szenvedett, 10 év alatt 28 műtéten esett át.

Azonban az átélt lelki sérülések feldolgozására nem létezik semmilyen műtét, semmilyen korrekciós beavatkozás. Arra talán egy élet sem lesz elegendő.

A 14 éves Ashleynek nemrég azzal a ténnyel kellett szembesülnie a bíróságon, hogy anyját akár hamarabb is kiengedhetik a börtönből.

“Megbocsájtok annak a nőnek, de egyáltalán nem bízom benne, és nem szeretném, hogy a környezetembe még valakinek át kellene élnie ezeket a testi és lelki fájdalmakat” – mondta a 14 éves lány, miközben felidézte, és képekkel támasztotta alá, milyen szörnyűségeken ment keresztül.

Reméljük, tiszteletben tartják a kislány kérését, és nem kell találkoznia „anyjával”…

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mindenki máshogy búcsúzott - 10 híres ember utolsó szavai