Bianca Dickinson csak egy jó fotót szeretett volna készíteni a lányáról. Ez tulajdonképpen sikerült is neki, ám a történet hamar rémálom lett, amikor felfedezte mi van a képen.

Kislánya lábától szó szerint centikre siklott át egy textilmintás barnakígyó, aminek a mérge abszolút halálos! Ez az a pillanat, amikor rájössz, hogy majdnem elvesztetted a lányodat! Ráadásul a kígyó fajtája miatt ez kétszeresen is igaz.

Michael Alexander, aki szakértője a kígyóknak, elmondta, hogy ezek a hüllők csak védekezésből támadnak emberre, ám a barnakígyóra jellemző, hogy provokálás nélkül is megharap más fajokat!

„Ez potenciálisan veszélyesebbé teszi őket más fajoknál. Még engem is kiráz a hideg, ha belegondolok, milyen közel volt a kislányhoz. Örülök, hogy megúszta épségben!” – mondja Michael.

Az anyuka egy pillanatra látta a semmiből elővillanó kígyót, de akkor azt hitte, hogy csak valami szemetet fújt a szél, mivel szeles nap volt. Az anyukát még mindig kirázza a hideg, ha meglátja a fotót, és napokig sem enni sem aludni nem tudott a sokktól.

Oszd meg te is ezt a nem mindennapi történetet!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ezt a részét ne fogyaszd a csirkének, ha jót akarsz