Már több, mint 140 ezren osztották meg Brandalyn történetét, melyben elmeséli, hogy nemrég meglátogatott egy idős nénit, hogy széppé varázsolja körmeit és ezzel feldobja a napját is:

“Mikor megkérdeztem tőle milyen színű lakkot szeretne, csak annyit felelt, hogy átlátszót kér. Elhűlve kérdeztem vissza: színtelent? Abban meg mi a móka, miért szeretne színtelent?

“- Drágám az én kezeim már igencsak csúnyácskák, és nem akarom, hogy egy szép, színes lakk felhívja a figyelmet rájuk.”

Ekkor megértettem miért volt már szégyenlős szinte az elejétől kezdve. Ránéztem és kedvesen így szóltam: Kezei élete történetét mesélik el. Árulkodnak szerelemről, látszanak rajtuk az évtizedes gondoskodás és a rengeteg kaland nyomai, amiket átélt. Ezek a kezek érintettek és tartottak markukban olyan dolgokat, amikről a legtöbb fiatal egyelőre csak álmodik. És ki tudja megérik-e egy napon. Egy halvány mosoly jelent meg az arcán, és azt mondta:

– Pink. Azt szeretném… És mikor felállt a kezei gyönyörűek lettek.

Néha annyira bizonytalanok vagyunk magunkban. A külsőnkben. Azokban, amit lehet, hogy egy másik ember felbecsülhetetlen értéknek lát. Ezért próbáljuk meg kívülről is nézni magunkat és értékelni azt, amink van, és akik vagyunk! Ha pedig valakiről szeretnél többet tudni nézd meg a kezét. Azokon látható az illető mennyit dolgozott és élt, segített vagy épp imádkozott. A kezeket, amellyel gyermeküket tartották először ölükben, vagy nyújtottak vigaszt és búcsúztak el még egyszer utoljára.

tLNktkqTURBXy9hMTIzYmU2ZGY3YmZmOTQxZGZmNTkxYmY4YWI3ZDU1OS5qcGVnkZUCzQJsAMLD

A kéz és a szem elmeséli az egész életedet. Hagyd hát beszéli, tartsd mindig tiszteletben, és sose süllyeszd el a zsebeidbe!”

(Forrás: Love What Matters)

Oszd meg, ha te is egyetértesz ezekkel a szép gondolatokkal!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ilyen zseniális, amikor Kulka énekli Dés László dalát, Bereményi Géza szövegével!