Egy idegen fiú megkérdezte a lánytól, leülhet-e mellé? Mivel a srácnak megbízható, kedves arca volt, a lány beleegyezett. Ezután nem várt dolgok történtek…

Lindsey türelmesen várt a repülőtéren barátjára, mikor egy idegen fiatal közeledett felé, és megkérdezte, hogy leülhet-e mellé? Mivel semmi fura nem volt a fiúban, megbízható, kedves arca volt, Lindsey természetesen igent mondott neki.

Csendben üldögéltek egymás mellett, majd pár perc elteltével az idegen fiú egyszer csak csodálatos hangon és teljes szívvel elkezdett énekelni.

Lindsey először azt hitte, hogy csupán valami kellemes tévedés lehet. Amikor meglátta, hogy a jelenetet egy videokamera rögzíti, kicsit kezdett gyanús lenni neki a helyzet.

Arra gondolt, hogy ebből valami váratlan meglepetés sül ki. Egyre türelmetlenebbül kezdte tekintetével keresni a barátját, amikor az feltűnt egy kicsit távolabb a váróteremben egy csokor virággal.

Nemcsak a lány, de a várakozók közül is sokan meghatódtak. Volt, aki odament és kezet fogott a fiúval, mások mosolyogtak örömükben.

Neked is tetszett a jelenet? Akkor oszd meg másokkal is!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  2 magyar is van a világ 10 legszebb mozija között