Nagyon sok olyan hölgy van, aki nem szeret a nyilvánosság előtt mutatkozni smink nélkül. Nem hagyják el a hálószobát vagy a fürdőszobát anélkül, hogy ki ne sminkelték volna magukat előbb.

Christopher Hopkins, az “átváltoztató pasi” egy híres stílustanácsadó, akinek sok könyve jelent meg a sminkelésről és saját átváltoztató szalonja is van.

Édesanyja Joann igazi inspiráció számára. Mikor Christopher kicsi volt, minden reggel érdeklődéssel figyelte, hogyan készülődik édesanyja. Ő volt az egyetlen, őt smink nélkül látta.

Christopher egy könyvet is írt az édesanyjához hasonló hölgyek számára. A könyv címe:  “Staging Your Comeback” – a 45 évesnél idősebb nők számára készült.

-Láttam, ahogy minden reggel édesanyám felöltözött és én voltam az egyetlen, aki smink nélkül láttam őt. Mindig azt mondta nekem, hogy ha kell inkább ruha nélkül hagyja el a házat, de smink nélkül soha, mondta Christopher.

Joann most 73 éves és beleegyezett, hogy egyszer megmutatja arcát smink nélkül is. Ez egy fontos döntés volt, sokáig gondolkodott rajta, megtegye-e vagy ne. A fia azonban olyan különleges volt számára, hogy beleegyezett ebbe és megengedte, hogy filmre is vegyék az eseményt.

Joann nagyon ideges volt, hiszen utoljára 50 évvel ezelőtt láthatták az arcát így. A fia pedig biztos benne, hogy édesanyja a világ legszebb hölgye.

Nézd meg az édesanyáról készült filmet.

Neked mi a véleményed?

(Forrás: csodalatos.co)

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kiderült, miért olyan aprócska az ókori férfiszobrok férfiassága