Sarah és Trevor Topiko első gyermeküket várták, de a terhesség alatt szövődmények jelentkeztek: Sarah HELLP-szindrómában szenvedett, ami egy olyan terhességi szövődmény, amely életveszélyes lehet mind az anya, mind a magzat számára. Sarah-t azonnal az intenzív osztályra szállították. De nem csak az Ő élete volt veszélyben, hiszen a kisfia a terhesség 27. hetében született meg és még rengeteg táplálékra lett volna szüksége. A kisfiúnak, Connornak nagyon pici volt a keze, súlya mindössze 900 gramm volt. Minden lélegzetével a túlélésért küzdött.

Sarah túlélte a sürgősségi műtétet. Amikor végre annyira megerősödött, az orvosok lehetővé tették, hogy meglássa a pici kisfiát, akihez különféle kórházi gépek voltak csatlakoztatva. “Tolószékbe ültettek mert nagyon gyenge voltam, és úgy vittek a kisfiamhoz” – emlékezett vissza az édesanya. “Amikor megláttam a kisfiam az inkubátorban felálltam a tolószékből de összerogytak a lábaim és elestem. Szerencsére ott volt egy nővér, aki gyorsan elkapott, hogy nehogy súlyosabban megsérüljek. “Ő volt az a nővér, aki mindig rendelkezésünkre állt az elkövetkező 65 napban. Gwenn O’Neill nővér annyira lelkiismeretesen gondozta a pici beteget, mintha a saját gyermeke lenne.

Gwenn nővér példásan gondoskodott a piciről. A rutinfeladatok mellett még egy speciális ruhadarabot is varrt a babának, mert annyira kicsi volt, hogy egyik ruhásüzletben sem találtak volna neki megfelelő méretet. Annyira figyelmes volt, hogy még a perfúziós vezetékekre is gondolt, amikor a ruhát készítette.

“Ez volt a legcsodálatosabb ajándék, amit adhatott nekünk. Ezen kívül Ő mindig rendelkezésünkre állt, amikor csak szükségünk volt rá” – mesélték a hálás szülők.

“Mindent amit teszek, szeretettel teszek. Ezt tettem volna másokkal is.” – mondta Gwenn nővér.

Kétségtelen, hogy azok az emberek akiket Gwenn nővér gondoz, szerencsésnek mondhatják magukat. Senkinek sem kellemes kórházban feküdni, de vannak még olyan emberek, akiknek ilyen nagy szíve van és fényt tudnak hozni azoknak az életébe, akik nehéz helyzetben vannak. Gwenn nővér megérdemli az elismerő szavakat! Példát mutatott emberségből, és arról, hogyan kell gondoskodni a betegekről!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ugye neked is volt ilyen? 10 szívünknek kedves tárgy a "régi időkből"

A videóban megnézheted a találkozás megható pillanatát!

(Forrás: buzzblog.eu)

Minden elismerésünk az ilyen és ehhez hasonló nővéreké!

Szerinted is példamutató történet? Akkor ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!