A 2012-es Paralimpiai Nyári játékok után az egész világ egyetlen nőt csodált a 20 éves Jessica Longot. Öt arannyal és két ezüstéremmel a történelem legsikeresebb fogyatékkal élő úszónője lett.

Jessica élete azonban nem csak a rengeteg verseny miatt volt tele megpróbáltatásokkal:

Egy kis orosz faluban, Bratszk közelében, Szibériában született. A Tatjana nevet kapta, ám biológiai szülei lemondta róla, nem sokkal azután, hogy világra jött.

A kislány fibuláris hemimeliával született. Lábai alsó részének csontjai hiányoztak. Az orvosok megállapították, valószínűleg soha nem lesz képes járni.

Attól tartva, hogy nem bírnák a töbletterheket, ami lányuk fogyatékosságával jár, szülei úgy döntöttek, hogy örökbe adják őt.

Tatjana életének első évét árvaházban töltötte Szibériában. A források szűkösek voltak – nem volt pénz rendes pelenkára sem. Amikor Beth és Steven Long felfedezték a kislány profilját a nemzetközi örökbefogadási adatbankban, azonnal tudták, hogy megtalálták leendő kislányukat.

Úgy döntöttek, belevágnak, vállalták, hogy a világ másik felére utazzanak a gyerek miatt.

Az örökbefogadáskor azt mondták a párnak, hogy Tatjanának nincsenek élő rokonai. Hazavitték a 13 hónapos babát az Egyesült Államokba, a kislány új otthont és új nevet kapott: Jessica. Amikor még csak 18 hónapos volt, a lábait amputálták, ám protézissel megtanult járni.

Tizenkilenc évvel később, az egész világ őt ünnepelte:

Ekkor Jessica elhatározta, kideríti, mi történt biológiai anyjával.

Tudta, hogy fiatalon adoptálták, de azt mondták neki és a családnak, hogy a biológiai szülei meghaltak.

Amikor felvette a kapcsolatot az orosz hatóságokkal, alig talált szavakat, amikor megtudta, hogy szülei jól vannak és még még mindig élnek, Bratszk közelében.

Jessica találkozni akart velük. Nem haragudott rájuk, hiszen csodálatos életet él, megvalósította az álmait

A biológiai anyja teljesen meghatódott, amikor először látta meg a lányát közel 20 év után. Magához ölelte Jessicát, és azt mondta: „Kislányom. Annyira sajnálom.”

Olvasd el ezt a cikket is –>  A fogkrém 13 meghökkentő felhasználási módja a háztartásban, aminek sokan még a létezéséről sem tudnak!

Jessica azon az éjszakán azt írta anyjának a Facebookon. „Én egyszerűen csak szeretlek.” 

Varázslatos történet ez a szeretetről és a megbocsátásról, reméljük, minél több szülőhöz és gyermekhez eljut!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!