Miért okozna magának az ember ekkora fájdalmat? Nézzétek a srácot, ahogy remeg. Ráhúz a kezeire két kesztyűt, ami tele van golyóhangyákkal. Ezeknek a rovaroknak a csípése a legdurvább fájdalmat okozza, amit az emberiség ismer.

Ez a srác biztosan nem százas. Tudja nagyon jól, hogy iszonyatosan fájni fog neki, mégis ráhúzza a kezére a kesztyűt. Amit ezután átél, azt elképzelni nem tudjuk.

Ez nem egy sima hangyacsípés. A golyóhangyák vagy más néven 24 órás hangyák csípése okozta fájdalom 24 óráig tart, amely a legnagyobb fájdalom, amit állat csípése okozhat: A Schmidt-féle fájdalmas csípés indexen 4+ fokozatot kapott, amellyel az első helyen áll, megelőzve minden állatot. (Ez a skála is érdekes módon készült, a névadó Justin Schmidt megcsípette magát 78 különböző rovarral, és ez alapján állította össze a listát. Ő se volt százas.)

Amazonnál őshonos brazil törzsek használják amúgy ezt a kesztyűt egyfajta rituálé keretein belül, ezzel avatják fel a harcosokat. Látva a videót, azt kell hogy mondjam, van vér a pucájukban. Mindenesetre mi semmiképp nem próbálnánk ki…

Te mit gondolsz? 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egy U-alakú görbével írható le a boldogságunk?