Az emberi agy szerkezete egy különleges, bonyolult és intelligens vezérlőközpont. Teljesítőképessége egyedülálló! A szinte észrevétlen szívdobbanástól a nevetésen át odáig, hogy – mondjuk – elugrunk egy autó elől, minden egyes mozzanatot irányít és felügyel, a mentális működést is beleértve. Elménket használva, gyakorlatilag szinte bármilyen feladatot képes vagyunk megoldani.

Létezik néhány elmét élesítő gyakorlat, amellyel ellenőrizhetjük és javíthatjuk a gondolkodó képességünket. Ha ránézünk Bev Doolittle művész: Az erdő szemei („The Forest Has Eyes”) című festményére, akkor első pillantásra két lovon ülő férfit láthatunk. De nézd meg alaposabban, mert valami mást is rejteget!A festményén 13 arc van elrejtve. Megtalálod az összeset?Néhány arcot nagyon könnyű megtalálni, de vannak nagyon jól álcázott emberi arcok is. Különösen a fák között, nagyon nehéz felfedezni őket.

Megvan mind a 13?

Ha nincs, segítünk!

Itt a megoldás:

(Forrás: buzzblog.eu)

Oszd meg ezt az érdekes optikai csalódást barátaiddal és meglátod, hogy ők is nehezen tudják majd megfejteni!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Pilóta készítette a repülőgép orrából ezt a felvételt, amelyet az utasoknak nem szabadna látniuk