Minden nő utálja a visszereket, seprűvénákat a lábain. Nemcsak a látvány kellemetlen, fájdalmas és veszélyes is lehet ez az elváltozás.

Most mutatunk egy hatékony szert, amivel szinte azonnal elmulasztható ez gond.

Ez a szer nem más, mint a ciprusolaj. Ennek a fenyőfélének az olaja minden bioboltban kapható illóolaj formájában. Hígítatlanul nem szabad használni, mert túl erős, de kevés olívaolajjal keverve tökéletes.

Először le kell radírozni az érintett felületet bőrradírral, lemosni vízzel, utána 5 csepp ciprusolaj és kevés olíva keverékével átmasszírozni a seprűvénás, visszeres részt. Ezt naponta meg kell ismételni, és hamarosan fantasztikus változást észlelsz, a visszerek visszahúzódnak, a seprűvénák eltűnnek.

Bónusz tipp: ha a fenti módszert almaecetes lemosással váltogatod, még hamarabb megszűnik ez a kellemetlen egészségügyi probléma. A kezelés lényege, hogy a kialakult visszerekben meg kell erősíteni a vérkeringést, hogy normálisan elinduljon újra a vér áramlása. Mindkét módszer segít ebben rövid idő alatt.

(Forrás: szupertanacsokblog.hu)

Hasznos volt? akkor ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Regenerálja a porcokat, megszünteti a gyulladást és a fájdalmat. Szabó Gyuri bácsi elárulja, mi ez!