A húsok mellé mártást szoktam kínálni, hogy ínycsiklandóbbak legyenek. A kapormártás az egyik kedvencünk, mert nincs vele sok munka és nagyon ízletes.

Hozzávalók:

  • 1 csokor kapor
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 evőkanál liszt
  • 5 dl tej
  • ételízesítő
  • bors
  • 2 evőkanál olaj

Elkészítése:

Felhevítjük az olajat. Beletesszük a lisztet és belenyomjuk a fokhagymát. Felöntjük tejjel és megfűszerezzük ízlés szerint. Apróra vágjuk a kaprot és hozzáadjuk a mártáshoz. Ha sűrű, felöntjük még tejjel. Végül összefőzzük az egészet.

Csak friss kaporral jó.

Az egész család nagyon-nagyon szereti!

Remélem, neked is ízleni fog!

(egyszerugyorsreceptek.com)

Jó étvágyat kívánok hozzá! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Baconös-sajtos csavart csodarudak! 5 hozzávalóból a legfinomabb sós nasi!!