Ha fel vagy puffadva és emiatt nagy a hasad, ez a módszer segíthet. Tedd a köldököd felé 4 ujjad, ez legyen a kiindulási pont, körkörös mozdulatokkal masszírozd a hasad, nem kell erősen, csak lágyan masszírozd. Masszírozd 2  3 percig, ezt követően érezni fogod, hogy sokkal könnyebb a hasad és fokozódik a nyáltermelődésed. Ez teljesen normális, ne ijedj meg tőle.

Vízvisszatartás miatt nagy a hasad

Ha a szervezeted nem tud megszabadulni a felesleges víztől, az is pocakot eredményezhet. Ebben az esetben tedd a kezed pontosan a köldököd felé és 2 – 3 percen keresztül körkörös mozdulatokkal masszírozd.

Ha lassú az emésztésed

Ha lassú az emésztésed, kínoz a puffadás, a bélgázok, könnyedén megoldhatod a problémát. Az egyik legjobb emésztést serkentő mozdulat, ha a köldököd alá teszed 4 ujjad és a kisujjad alatt körkörös mozdulatokkal masszírozod a hasad legalább 3  percen keresztül.

A masszázst minden nap el kell végezni ahhoz, hogy eredményes legyen. Ha már tudod, hogy a puffadás, a vízvisszatartás, vagy a rossz emésztés miatt nagy a hasad, akkor elegendő csak az adott masszázst elvégezned.

(Forrás: ketkes.com)

Fotók forrása: BrightSide.me

Hasznos volt? akkor ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Amit sem a feldíszített fán, sem az ajándékokban nem találsz meg