A gyerekek nem rajonganak a levesért, de ezt a finomságot örömmel megeszik! Nem tudok belőle annyit főzni, hogy holnapra is maradjon! Mióta kipróbáltuk sokszor még hétvégére is ezt főzöm.

Hozzávalók:

  • 1,5 liter víz
  • 150 g krémsajt
  • 1 kisebb sárgarépa
  • 1 hagyma
  • 3 nagyobb burgonya
  • olaj
  • bors
  • kapor

Elkészítés:

A burgonyát meghámozzuk és kockára vágjuk, a 1,5 liter vízben főzni kezdjük. A répát lereszeljük, a hagymát apróra vágjuk és kevés olajban megdinszteljük. A megpirított zöldségeket tegyük a levesbe, fűszerezzük és forraljuk fel. A krémsajtot tegyük egy tálba, adjunk hozzá néhány kanál forró levest, keverjük csomómentesre, majd öntsük az edénybe. Fűszerezzük ha szükséges és főzzük 20 percig. Szedjük a levest tányérokba és díszítsük kaporral, kínáljunk mellé pirított kenyérkockákat.

Ne felejtsd el másokkal is megosztani ezt a csodás receptet! 

(Forrás: bidista.com)

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A rántott hús 10 fontos titka, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer!