Sokat írtak már arról, melyik csillagjegy hajlamos a hazudozásra, és bizony sokan beleesnek. De vannak nagyon őszinte csillagjegyek is, amit ők mondanak, azt elhiheted!

Nyilas-Szinte képtelen hazudni. Néha előfordul, hogy egy kérdésre nem válaszol, de akkor is látszik a szemén, ha valamit el akar hallgatni, mert nem tud tettetni. Ennek hátránya is van, mert negatív véleményét sem szépíti, szemedbe mondja az igazságot.

Bika-Utál hazudni, esetleg nem számol be mindenről, de úgyis lebukik, mert nagyon egyenes gondolkodású ember. Jól beosztja erejét, nem ígér olyat, amit nem tud teljesíteni, de ha egy Bika azt mondja, megcsinál valamit, arra mérget vehetsz. Ha mégis hazudik, nem bírja a lelkiismerete, később bevallja.

Kos-Mivel nem érdekli mások véleménye, a saját útját járja, ezért brutálisan őszinte. Nincsenek sunyi külön útjai, mivel azt gondolja, neki minden jár, mindig igaza van, tessék alkalmazkodni. Általában el is éri, hogy alkalmazkodjanak hozzá. Kevés dolgot ígér meg, mivel nem tartozik senkinek (szerinte), de azt betartja.

(Forrás: szupertanacsokblog.hu)

Oszd meg, hogy minél többen tudják! 

 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rettenetes balesetet szenvedett a kisfiú! Édesanyja most más szülőket is figyelmeztet a veszélyre: