Mindenhol ajtókba botlunk. Zártak, vagy nyitottak, de ott vannak életünk számos pontján. Ahhoz, hogy továbblépjünk, át kell mennünk ezeken az ajtókon. Te melyiket választanád?

ajtok

1-es ajtó

A színét elnézve eléggé merész, ezen kívül szokatlanul nagy ablakai vannak. Ha ezt az ajtót választottad, akkor te egy nyugodt ember vagy, aki nyitott az új dolgok iránt, és szórakozni is szeret. Az élet apró örömei is boldoggá tesznek, imádsz utazni, igyekszel a körülötted élőknek segíteni, figyelmes és törődő vagy.

2-es ajtó

Ha ez a fekete ajtó tetszik, akkor te az egyszerűséget kedvelő ember vagy. Jellemző rád a szerénység, az őszinteség, de nem vagy túl igényes, számodra a luxus nem jelent különösebb vonzalmat. Jót tenne, ha belevágnál egy kis kalandba, kipróbálnál új dolgokat, hiszen az élet számos szépséget tartogat még a számodra.

3-as ajtó

Ez egy egyedi tervezésű ajtó. Aki ezt választotta, egy komplex személyiséggel rendelkező ember, rendszerint szeret hódítani, és meg is van ehhez a vonzereje. Művészi hajlammal is bír, még a legegyszerűbb dolgokból is képes kihozni a maximumot.

4-es ajtó

Egy ilyen gyönyörű zöld színű ajtót művészember választ, aki rajong a zenéért, az irodalomért, a festészetért, a szobrászatért. Kettős személyiség jellemző rád: van, amikor nyitott és barátságos vagy, máskor meg befelé forduló, és magányra vágysz. Hajlamos vagy a problémáidat magadban tartani,  jól palástolod, ha valami nyomaszt.

5-ös ajtó

Egy világos lila, kis félkörű ablakkal ellátott ajtót választottál. Olyan ember vagy, aki szinte mindig megerősítésre vágyik, visszaigazolás kell a barátai részéről, mert különben nem hiszi el, hogy bármi is sikerülhet az életben. A felelősség elől sosem futsz el, és ha feladatot kapsz, akkor annak határtalan lelkesedéssel tudsz örülni, pláne, ha még a kreativitásodat is kiélheted. Szakíts időt a pihenésre, a szórakozásra is.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Emlékszel az anyukára, aki 8-as ikreket szült? Így néz ki most a bámulatos család:

6-os ajtó

Ha ezt a szép vörös bejárati ajtót választottad, azt jelenti, hogy hiszel és bízol önmagadban. Odafigyelsz a részletekre, a külsőségek is fontosak számodra, és az is, hogy mások mit gondolnak rólad. Ne engedd, hogy mások túlzottan befolyásoljanak, inkább igyekezz úgy élni, ahogy te szeretnél!

7-es ajtó

Aki ezt a gyönyörű fehér, faajtót választotta, az szereti az egyszerűséget, a letisztultságot. Lojális vagy, aki ki tudja mutatni az érzéseit is. Hajlamos vagy olyan tárgyakkal körülvenni magad, amelyekhez érzelmileg kötődsz. Nagyon fontos számodra a család, a barátok. Kerüld a monotóniát, időnként vigyél egy kis változatosságot, színt a hétköznapjaidba.

8-as ajtó

Ez egy mai, „kortárs” ajtó. Ha ezt választottad, akkor energikus, vidám ember vagy. Mindig fiatalnak érzed magad, és a környezeted is imádja ezt benned. Van, amikor elbizonytalanodsz magadban, vagy nyugtalan gondolatok lesznek úrrá rajtad. Rendszerezd jobban az életed, és igyekezz örülni a jó dolgoknak.

9-es ajtó

Ez a kissé régi, túlméretezett, világos zöld ajtó egy olyan emberről árulkodik, akinek nagyon fejlett a problémamegoldó képessége. Praktikus vagy, és ez meglátszik a mindennapi teendőid, de a szerelmi életed intézésében is. Másokon is segítesz, mert ez neked nagyon fontos.

10-es ajtó

A te életedben kiemelt helyen szerepel a stabilitás és a tisztesség. Biztos vagy abban, hogy amit gondolsz, és amit teszel, az helyes. Kockáztatni viszont nem igazán mersz. Olyan szakmát érdemes választanod, amiben szükség lesz a kreativitásodra is. Légy autonóm, és merész.

(Forrás: filantropikum.com)

Érdekesnek találtad? Akkor ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!