Shelby egyedül volt otthon kislányával, amikor a ház kigyulladt. Felhívta hát a segélyhívószámot és értesítette a tűzoltókat, hogy ég a ház és alig kap levegőt.

Mire a tűzoltók a helyszínre érkeztek, sajnos már túl késő volt. Miután eloltották a tüzet, a fiatal anyukát holtan találták a második emeleten, és megállapították, hogy szén-monoxid mérgezést kapott. A mindössze 12 napos kislányt azonban nem lelték sehol a lakásban. Nem sokkal ezután megtalálták Őt, a ház előtt lévő törmelékek között. Mi történhetett?

Annak ellenére, hogy az egész lakás lángokban állt, Shelby ésszerűen cselekedett és rendkívüli módon mentette meg kislánya életét. Beletette kislányát egy gyermekülésbe, becsatolta a biztonsági övet és a második emeletről kidobta az égő házból. Milyen önzetlen édesanya, aki képes volt mindenre, hogy megmentse egyetlen gyermekét.

“Azt hiszem, hogy az erős anyai ösztön volt az, ami képessé tette őt, hogy gyermekét előrébb helyezze saját magánál. Örök rejtély marad számunkra, hogy az anya miért nem ugrott ki az ablakon” – magyarázta az egyik tűzoltó, aki ott volt a helyszínen.

A kisbabát kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy kisebb sérülésekkel megúszta, a zuhanás a biztonságos gyerekülésnek köszönhetően nem okozott komolyabb sebeket, csupán zúzódások voltak rajta.

A tragédia után a város lakói adománygyűjtő kampányba kezdtek az interneten, hogy támogassák a családtagokat, hogy minél hamarabb újraépíthessék a leégett házat, és gondoskodhassanak a félárván maradt csöppségről.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Komolyzenei koncert közben megszólal egy mobil... Nézd meg, mit tett erre a hegedűművész!