A mindenki által ismert bükki füvesember, Szabó György közel a kilenvcenhez is egészséges! Már számos betegségből kigyógyította magát. Gyuri bácsi hisz az egészség megőrzésének, a betegségek megelőzésének fontosságában.

Tevékenységének, hitének is köszönhetően Magyarországon azelőtt soha nem látott népszerűségnek örvendenek a gyógynövények. Személyes példája mutatja, érdemes igénybe venni a szelíd gyógymódokat, hogy ne legyünk betegek, hogy egészségesek maradjunk. Az alábbi tanácsokkal nekünk is segít…

Sajnos nagyon sokakat érint az ízületi gyulladás. A hagyományos orvostudomány gyakorlatilag csak tüneti kezeléssel tud szolgálni, amely ráadásul már középtávon is számos igen kellemetlen mellékhatással jár.. Most Gyuri bácsi elmondja, ő mit javasol:

A porcok regenerálódnak, a gyulladás megszűnik és a fájdalomnak vége szakad egy olyan természetes anyagnak köszönhetően, amit a szervezetünk is termel, de a korunk előrehaladtával egyre kevesebbet, és ennek köszönhető sok ízületi betegség kialakulása.

Add tovább, hogy mások is tudjanak róla! 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  10 figyelmeztető jel, hogy túl kevés vizet iszol! Ne hagyd őket figyelmen kívül!