Nincs benne semmi ördöngösség, mégis sokaknak jobban ízlik, mint bármi az első osztályú éttermek puccos kínálatából!

Hozzávalók:

– 4 hámozott krumpli (Főzd elő, amíg el nem kezd megpuhulni!)

– Sajt ízlés szerint (Trappista)

– 1 felvert tojás

– 2 evőkanál tejpor

– 1/3 csésze liszt

– 1 teáskanál só

– 1 teáskanál cukor

– 1/8 teáskanál bors

– 1 teáskanál vaj

– olaj a sütéshez

Elkészítés: 

Reszeljük le az előfőzött krumplit és a sajtot, keverjük össze a felvert tojással, majd a száraz hozzávalókkal, a végén pedig adjuk hozzá a vajat, és alaposan kavarjuk össze. Az így kapott masszát nyújtsuk ki sütőpapírok között, majd tegyük a fagyasztóba, hogy megkeményedjen. Ezt követően forró olajban süssük ki! Fokhagymás mártással tálaljuk!

(Forrás: tudasfaja.com)

Jó étvágyat!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Habos is, diós is, mégis olcsó és egyszerű!