Laktató és szinte bármilyen körettel tálalhatjuk, csodás étel! Valahányszor ezt készítettem a férjemnek, mindig bókot kaptam tőle!

Hozzávalók:

  • 8 csirkecomb
  • 8 szelet bacon
  • 1 hagyma
  • 5 dkg zöld olajbogyó
  • 2 paradicsom
  • 1 dl száraz fehérbor
  • 1 dl paradicsomlé
  • 1 teáskanál rozmaring
  • só, bors
  • olaj

Elkészítése:

A húsokat megmossuk, sózzuk és borsozzuk és mindegyiket egy szelet baconbe tekerjük, ezután kiolajozott tepsibe tesszük.

A hagymát apróra vágjuk és mellé rakjuk, az olajbogyóval együtt. A paradicsomot apróra vágjuk, de pépesíthetjük is, hozzákeverjük a rozmaringot és a bort, a húsra öntjük.

Lefedjük alufóliával és 190 fokos sütőben 30 percen át sütjük, ezután megforgatjuk a húsokat, a paradicsomlét is ráöntjük és további 20 percen át sütjük.

Jó étvágyat! 

Ne felejtsd el megosztani!ű

(Forrás: ketkes.com)

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Lereszelte az almát, majd összekeverte a liszttel, a család pedig kifogyott a dicséretből, annyira finom volt!