Rodrigo Alvest élő Ken babának hívják s ez nem véletlen. A férfi több tízmillió forintot költött plasztikai műtétre, hogy ehhez a babához hasonló külsővel rendelkezzen, írta a The Sun.

Írnak arról is, hogy hogyan nézett ki Rodrigo a műtét előtt. Arról is szó esik a cikkben, hogy a férfit gyerekkorában sokat csúfolták külseje miatt és ezért döntött úgy, hogy megváltoztatja azt.

Rodrigo története igazán szívszorító és úgy döntött, nyíltan beszél a szépségoparációkról, mert szeretné, hogy ezzel kapcsolatban sokkal nagyobb legyen a nyilvánosság.

Minden 2000-ben kezdődött, Rodrigo úgy érezte nem abban a testben él, amilyet ő szeretne. Gyakran csúfolták a melleiért és többször is megverték azért, mert csúnya volt az orra. Első műtétjét 17 évesen csináltattal.

58 műtétet hajtottak rajta végre összesen.

-Mindig is azt szerettem volna, hogy ne lássák rajtam, hogy öregszem. Most úgy nézek ki ahogy szeretnék, elégedett vagyok magammal. Sokan megnéznek a külsőm miatt. Végre szeretem a testem, igazán gyönyörű, mondta a férfi a The Sun.-nak.

Rodrigo azt is elmondta az újságnak, hogy családja kötelezte őt arra, hogy pszichológushoz járjon, mikor úgy gondolták hogy túl sok műtétet csináltat.

-Egy évig jártam terápiára. Sokáig úgy éreztem, hogy rossz testben születtem. Van magamról egy kialakult kép, erről álmodom. De amikor reggel felkelek nem ezt látom a tükörben, mondta a The Sun -nak majd így folytatta:

-Ezért kerestem meg a világ legjobb orvosait, az USA-ból, Brazíliából, Európából és a Közel-Keletről.

(Forrás: csodalatos.co)

Te mit gondolsz? 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nagyon nem mindegy, hogy homorúnak vagy domborúnak látod ezt a maszkot!