Bemutatunk nektek egy mosolygós, bájos arcú 16 éves spanyol lányt, Alba Parejót. A tinédzser egy ritka bőrbetegséggel jött világra; durva, összefolyó festéksejtes anyajegyek borítják az egész testét, amelyek miatt gyerekkorában rengeteget csúfolták. Volt olyan osztálytársa is, aki szörnyetegnek hívta Albát az orvosi nevén congenitalis naevus nevezett genetikai elváltozás miatt.

a1

a2

a3

A lánynak hosszú évekbe telt, hogy megbarátkozzon bőrével, ugyanis régen rengeteget szenvedett miatta. Gyerekkorában például több mint 30-szor feküdt kés alá, hogy csökkentsék az anyajegyei számát, de helyükön most csúnya hegek éktelenkednek. Alba azonban egyik nap gondolt egyet, és maga mögött hagyva az összes rossz emléket, modellkarrierbe kezdett.

Már túl van néhány professzionális fotózáson, címlapra került egy helyi magazinnál, jelenleg pedig az országot járja, hogy a pozitív testképet és az önelfogadást hirdesse. Instagramon is tudod őt követni.

a4

a5

(Forrás: szeertlekmagyarorszag.hu)

Te mit gondolsz? Szerinted is gyönyörű? 

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Bámulatos keverékállatok! Nézzük őket, és alig hisszük, hogy tényleg léteznek! A nyolcadik kép mindent visz!