A tudatalatti elméd a tudatos elmédhez kb. úgy viszonyul, mint a jéghegy víz feletti része a víz alatti részéhez, azaz a tudatalatti tartalmak sokkal jelentősebbek mennyiségben és – ami sokkal fontosabb – fontosságukat tekintve is. Tudd meg, mi minden rejtőzik tudatalattidban!

Nézd végig figyelmesen az alábbi képeket, és válaszd ki azt a szobát, amelynek falai között jelen pillanatban jól éreznéd magad. Kattints rá, és fedd fel a tudatalattid üzenetét, illetve tudd meg, mit mesél rólad!

1.szoba01  2. szoba02  3. szoba03   4.szoba04

1. szoba:

Hatalmas felelősségtudattal áldott meg a sors, aki mindig szeretne helyesen cselekedni, függetlenül a körülményektől. Rendkívül rendezett és szervezett életet élsz, a stabilitást nagyra értékeled, ugyanis egyfajta rutint hoz az életedbe. A lehető legegyszerűbben kifejezve, jó ember vagy, aki komoly elvárásokat támaszt önmagával szemben, ám képességeiddel, erkölcseiddel soha nem dicsekszel. Tudat alatt tehát rendkívül sokat vársz el magadtól, másokkal azonban sokkal toleránsabb vagy, hiszen pontosan tudod, hogy senki nem lehet tökéletes. Ám ha ez így van, akkor önmagaddal szemben miért nem vagy egy kicsit elnézőbb és megbocsátóbb? Miért nem fogadod el azt, hogy te sem lehetsz tökéletes? Ezekre a kérdésekre csakis saját magadban találhatod meg a választ, ugyanis tudatod mélyen elrejti még előled.

2. szoba:

Könnyen tanulsz, aminek köszönhetően komoly sikereket könyvelhetsz el, ám sikereiddel soha nem dicsekszel. Rendkívüli módon biztos vagy magadban, meglepően elégedett vagy az életeddel, és elfogadod magad olyannak, aki vagy. Van egy kreatív oldalad, mely különösen akkor jön elő, amikor életed javításáról, fejlesztéséről, vagy a munkádról van szó. A változások, az új dolgok soha nem ijesztenek meg, sőt, ha szükséges, akkor kifejezetten gyakorlati ember vagy, ugyanakkor csak azzal foglalkozol, ami működőképes, és elfogadható az életben. Miért nem nézel néha a dolgok mögé? Miért nem látod meg a kisebb dolgokban is a szépet? Ha megpróbálnád az apró részleteket is értékelni, sokkal boldogabb életet élhetnél. Ehhez azonban előbb fel kell hozni a tudatod mélyéről ezt a képességet.

Olvasd el ezt a cikket is –>  10 elképesztően hatékony tisztítási trükk, amivel gyerekjáték a házimunka!

3. szoba:

Erős gondoskodó ösztön dominál benned, és úgy tűnik, mindig tisztában vagy azzal, hogy környezetednek éppen mire van szüksége. Mélyen törődsz másokkal, ami természetesen soha nem esik nehezedre, és nagylelkűségedet, bőkezűségedet szinte naponta bizonyítod a körülötted élőknek. Bájos, kellemes, könnyed és elegáns teremtés vagy, akit az egyedisége tesz széppé. Számodra nagyon fontos, hogy megbecsüljenek és tiszteletben tartsanak, éppen ezért, ha a partnered nem hűséges hozzád, akkor te is hajlamos vagy másfelé kalandozni. Ha csak fele annyira lenne fontos az, hogy megbecsüljenek, és nem adnál annyira a külsőségekre, minden bizonnyal sokkal tartalmasabb életet élhetnél, ám ezt a képességet előbb fel kell hoznod tudatod legmélyéről.

4. szoba:

Hűséges és együttérző ember vagy, aki mindig törődik a környezetével, és elképzeli, milyen érzés lehet mások cipőjében lenni. Barátként nélkülözhetetlen vagy, ugyanis sokaknak vagy bizalmasa, hű társa és támogatója. Az embereket megerősíted a hitükben, és abban, amiben valóban jók, illetve úgy fogadod el őket, ahogy vannak, mindenféle hiányosságukkal, hibájukkal együtt. Melegszívű, barátságos ember vagy, aki mindent és mindenkit örömmel fogad maga körül. Bármit képes vagy megtenni azért, hogy környezeted jobban érezze magát. Áruld el, miért helyezed mások jólétét, boldogságát a sajátod elé? Ha csak fele ennyi energiát fektetnél abba, hogy neked is jobb legyen, jóval tartalmasabb és szebb lenne az életed. Mivel azonban ennek mélyen a tudatodból kellene feltörnie, dolgoznod kell rajta, hogy ilyen irányba változz egy kicsit.

(Forrás: noiportal.hu)

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megosztani!

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!