A depresszió sokféleképpen jelentkezhet a beteg embereknél. Az amerikai Iowa állam egyik fodrászához nemrég egy 16 éves, régóta depresszióval küzdő lány tért be, aki iskolai albumához készült fényképezkedni és az enyhe kifejezés, hogy rossz állapotban volt…

 Történetét Kayley Olsson fodrász Facebook-posztban osztotta meg, a bejegyzés pedig persze hamar vírusként terjedt a neten.

8cf04289598f6a89f40c76f4a01c83be
A fotón a fodrász, Kayley Olsson látható.

A fiatal lány olyan súlyos depresszióban szenvedett, hogy évek óta nem fésülte (és valószínűleg ritkán mosta) a haját, és emiatt természetesen borzalmas állapotban volt, aminek rendbetétele hosszú órákat vett igénybe.

Mint a fodrász kiírásából kiderül, a lány amikor belépett, azt mondta, az egészet le kell vágni. Mint Kayley leírta, nem tudja elképzelni sem, mit érzett a tinédzser, aki értéktelennek nevezte magát. Megtörte a szívét az eset, úgy érezte, meg kell menteni a lány haját, hátha ezzel is tud egy kis boldogságot csempészni fájdalmas hétköznapjaiba!

Állítólag először 8 órát, majd másnap még 5 órát vett igénybe a művelet. Azért hozta nyilvánosságra az esetet, mert szeretné ezt a tapasztalatot arra használni, hogy növelje az emberekben a tudatosságot, hogy a depresszió sokféle formát ölthet. A világ minden tájáról érkező embert és minden korosztályt érint.

21de07f9598f6a89f40c8fc99222bc71

5aa6d989598f6a89f40c287d6b33cf3f

A végeredmény pedig lenyűgöző! Köszönjük a fodrásznak az emberséget innen is!

Forrás: Offline

KLIKKELJ A TETSZIK GOMBRA ÉS TARTOZZ KÖZÉNK A FACEBOOKON IS!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A vőlegény nem érti, miért áll meg a menyasszony a folyosón. Majd felemeli a karját, és a férfi már nem ura az érzéseinek!