Ha megkérdezték volna mi az, amit a legkülönlegesebbnek tartok a papír kapcsán, akkor biztos az origami jutott volna eszembe. Ez a művészeti forma a maga precizitásával és kreativitásával ámulatba ejt. A végtelen lehetőség, amit a papír magában rejt csakis egy origami művész kezében bontakozhat ki.  

Vagy másik válaszként a papír készítését mondanám, hogy az előttünk magasodó több száz éves fákból a megfelelő technikával hófehér lapokat kaphatunk, és utána ránk van bízva annak a papírnak a sorsa.

Végtelen lehetőséget rejt magában ez a dolog, de legutóbb egy véletlen nyomán olyanra bukkantam, amire magamtól nem feltétlenül jöttem volna rá.

Ez pedig egy linknek, konkrétan a nyomtatoalkatresz.hu/papir címnek köszönhető. Ilyen oldalról még soha nem csodáltam a papírt, hiszen egy végtelen egyszerű felhasználási formából is fantasztikus dolog születhet. Mégpedig az emlékeink megörökítésével és annak kinyomtatásával a papírra.

A nyomtatoalkatresz.hu/papir oldalon pedig megtaláljuk ehhez az alapanyagot, hogy emlékeink örökké élhessenek. 

És ráadásul nem is egyféle papír az, amit a Nyomtatóalkatrész kínál, hanem hosszú görgetések során juthatunk csak a teljes lista aljára.

De ha szűkítenénk a feltételeket, akkor három csoportban és azok által kínált alkategóriákban válogathatunk. Választhatunk HP papírt és azon belül tintasugaras vagy lézernyomtatóhoz kifejlesztett változatokat. De az Epson kategórián belül is ugyanezeket megtaláljuk, csak opcióként ott van még a plotter papír is. És a harmadik választási lehetőség az egyéb fotópapír a tintasugaras nyomtatókhoz.

Mint megtudtam a Nyomtatóalkatrész blogján az sem mindegy, hogy milyen papírt választunk a nyomtatásainkhoz, mivel egy félrenyúlással jelentős tintaveszteséggel nézhetünk szembe. Érdemes tájékozódni, hogy a mi nyomtatónkhoz melyik a legideálisabb opció.

Szerencsére a Nyomtatóalkatrész oldalán rákereshetünk a nyomtatónkra, ha nem lennénk biztosak benne, hogy mivel állunk szemben. Ugyanis a patronok és tonerek résznél nyomtató szériaszámok szerint vannak a nyomtatáshoz elengedhetetlen kellékek, és a nyomtatókról is rövidebb leírás van.

Ha pedig mindennel tisztában vagyunk, már pakolhatjuk is a termékeket a kosarunkban. És a végösszeg láttán sem fogunk sírni, mivel a mennyiségi kedvezmény garantált, még ha nem egy és ugyanazon termékből vásárolunk több darabot. Összevonható a mennyiségi kedvezmény. A mennyiség alatt pedig ne többezres tételre gondoljunk, hanem már 2 db is akciósan a miénk lehet, de 3-nál is tovább csökkennek az árak.

A szállítás már csak hab a tortán, mivel ingyenes, és ez még értékhatárhoz sincs kötve. A kézbesítésnél még azt is meghatározhatjuk, hogy egy konkrét címre kérjük a csomagunkat, vagy a csomagpont néven ismert átvételi pontok egyikére.

Ez szintén könnyebbség, mivel az időfaktor miatt nem kell aggódnunk.

Igaz, a szállítási forma kissé befolyásolja, de rengeteg opció közül választhatunk a fizetési módoknál is.

Ha pedig valamivel nem volnánk tisztában akkor írhatunk e-mailt vagy hívhatjuk a Nyomtatóalkatrész ügyfélszolgálatát bármelyik hétköznap.

És ha nem csak papír kellene, akkor válogathatunk a különféle egyéb nyomtató patronok, tonerek, lézerkellékek vagy festékszalagok közül. Biztosan megtaláljuk a számunkra szükségeset, legyen szó eredeti vagy utángyártott darabról. 

Azon sem érdemes idegeskednünk, hogy esetleg pont mi vásárolunk hibás terméket, hiszen a cég garanciát vállal az általa forgalmazott termékekre. A garancia időtartama és feltételei egyedül attól függ, hogy eredeti vagy utángyártott terméket vásárolunk.

Legyen szó bármelyik termékről, a Nyomtatóalkatrésznél biztosan megtaláljuk. Ráadásul kedvező áron és most ingyenes szállítással!