Sokan gondolhatják, hogy céget alapítani száraz és unalmas dolog. Pedig ez egyáltalán nincs így. Én ahhoz, hogy jó kezekben legyek, a topcegalapitas.eu-hoz fordultam és egyáltalán nem bántam meg.

Hogy miért? Mert jó kezekben voltam, mert nem kellett olyan dolgokkal foglalkoznom, amik távol állnak tőlem, amikhez egyáltalán nem értek. Maradtam a kaptafánál úgymond, így csak azt csináltam, amit szeretnék.

És hogy miért a https://topcegalapitas.eu? Mert itt minden pontosan úgy zajlik, ahogy az le van írva. Nincsenek apróbetűs részek, nincs olyan, hogy valamiről nem tudok, nincs semmi bökkenő.

Napjainkban felgyorsult a világ és felgyorsult maga a cégalapítás is. Napok kérdése csupán az egész, de azért van mire odafigyelni. Én azt szeretem a topcegalapitas.eu-ban, hogy egyértelműen, tisztán, egyszerűen leírják, hogy mikor mi a teendő.
Ez egy kezdő vállalkozónak, akitől még távol áll az üzlet és a hivatalok világa, nagyon nagy segítség. Bejegyzésekben segítik a vállalkozókat abban, hogy milyen cégformát válasszanak, milyen nevet válasszanak a cégnek, ki lesz az ügyvezető. És azt is, hogy milyen teendők vannak a vállalkozás megalapítása előtt, illetve után.

Ráadásul a cégalapítás teljesen ingyen van akkor, ha székhelyszolgáltatóként is számítunk a topcegalapitas.eu-ra. És ugyan miért ne tennénk? Hisz a székhelyszolgáltatásnak csak előnyei vannak. Nem kell a postást várni, vagy külön alkalmazottat fizetni azért, hogy átvegye és kezelje a hivatalos leveleket.

Ráadásul mindezt iparűzési adótól mentes székhelyen is megtehetjük, ebben az esetben hat havi székhelyszolgáltatás díja 39900 forint plusz ÁFA, és ehhez jár egy ajándék hónap és egy ajándék, ingyenes cégalapítás. Szerintem ez tényleg nem zsákbamacska és nagyon is megéri. Különösen úgy, hogy manapság tényleg nincs az embernek ideje a postára járni, leveleket intézni. A topcegalapitas.eu pedig teljes körű székhelyszolgáltatást biztosít, kiteszik cégünk tábláját a székhelyre, átveszik, szkennelik és postázzák is a leveleket, melyeket e-mailben is megkapunk. Így nem fordulhat elő, hogy lemaradunk a feledékenységünk miatt valamilyen határidőről.

Ezért is ajánlom jó szívvel mindenkinek a topcegalapitas.eu-t, mert megbízhatóak, sok éves tapasztalattal és értékes kapcsolatokkal.

Az ő segítségükkel alapítottam meg én is a saját cégemet és azóta sem bántam meg, hogy szakértőkre bíztam magam. Hisz tudták, hogy milyen lépéseket kell tenni, szinte pár nap alatt már kész is volt a cégem. Azt is elmondták, hogy a cégalapítás után milyen teendők vannak még, hova is kell bejelenteni a céget. És ez sem tartott sokáig egyébként.

A topcegalapitas.eu oldalt azoknak is ajánlom, akik még csak most kacérkodnak a cégalapítás gondolatával. Sok-sok jó tanács és hasznos információ várja az olvasókat, akikből talán hamarosan ugyanolyan vállalkozók lesznek, mint amilyen most már én is vagyok.