Én azon emberek közé tartozom, akik egész életükben szeretnek újat tanulni, legyen szó bármilyen érdekességről. Szerintem ez a titka annak, hogy az ember megőrizze a szellemi frissességét minél tovább az élete során. Éppen ezért mindig igyekszem nyitottnak lenni az új dolgokra, legyen szó bármiről is. Ilyen volt nekem például az esküvői fotófal bérlés is, amelyet először a férjem dobott fel ötletként, és nekem szöget is ütött a fejemben szinte azonnal. Szokásomhoz híven elkezdtem nyomozni ez ügyben, és a selfiegep.hu oldalára bukkantam, mint lehetséges szolgáltató. Bármilyen szolgáltatásról is legyen szó, nekem szokásom, hogy először mindig a referenciának nézek utána. Ebben az esetben sem volt ez másképp. Azonban mikor láttam, hogy már olyan nagynevű cégek is szerződtek a selfiegep.hu – val, mint mondjuk az OTP Bank vagy az Ikea, azért akkor megnyugodtam. Azután pláne, mikor láttam, hogy évente több, mint 300 rendezvénye van a vállalatnak, így valószínűleg a mi kis esküvőnk lebonyolítása sem okozna nagy gondot.

Realisztikus ember lévén nyilván rögtön az ára után keresgéltem a szolgáltatásnak, hiszen, ha az nem felel meg, akkor kár lenne belelovalnom magam az egészbe. De nagyon kellemes meglepetés volt, mert szerintem az esküvői fotófal bérlés ára egyáltalán nem sok azt nézve, hogy az embernek egy csomó maradandó élménye lesz a nagy napjáról fényképek formájában. Ugyanis ez a fotógép egy olyan gép, ami az elkészített fényképeket ott, azonnal kinyomtatja a helyszínen, és a vendégek már vihetik is magukkal emlékként. De nem csak fotó formájában őrződnek meg ezek az utókornak, ugyanis a gép memóriája az összeset eltárolja, és a cég munkatársai el tudják ezeket nekünk küldeni, ha szeretnénk. Ennek nagyon örültem, mert én mindig szerettem visszanézni a bulikban készült bohókás képeket. Hiszen ezeknek a segítségével lehet csak igazán visszaidézni, milyen jó is volt a hangulat.

A gép 4, 6 vagy 8 órás időtartamra bérelhető, igény szerint ez meg lehet hosszabbítani akkor, ha ezt előre jelezzük a helyszínen lévő kollégának. Ugyanis amiatt sem kell aggódnunk, hogy minden rendben fog – e menni a selfie gép használata során. A cég egyik munkatársa az esküvői fotófal bérlésének egész ideje alatt a helyszínen fog maradni, és felügyeli, hogy minden rendben megy – e. Így a károkozástól sem kell tartani, hiszen valljuk be, ez a lehetőség amúgy fennáll kisgyerekeknél vagy nagyon ittas emberek esetén. Nem is gondolkodtunk sokat, szinte ezeknek az elolvasása után már kértük is az árajánlatot a cégtől, amit ott az oldalon tudtuk megtenni. Gyorsan meg is érkezett a válasz, ami nekünk teljesen megfelelt. Így lett a mi esküvőnkön is selfie gép.

esküvői fotófal bérlés