Kisfiam másodikos, kedvenc tantárgya az olvasás. Nagyon szereti a meséket és történeteket, nem telik el este anélkül, hogy ne kérne arra, hogy meséljek valamit. Suliban a Cinege cipőjét tanulták, sajnálta a végén a kismadarat, amiért lábbeli nélkül maradt.

Velünk ez nem fordulhat elő, mert mi mindig a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu kínálatából választunk lábbelit.Vettem már innen magamnak alkalmi- és edzőcipőt, papucsot de túrabakancsot is. Akkor találtam meg ezt a webshopot, amikor alkalmi cipőt kerestem magamnak egy nívósabb rendezvényre, ahol munka kapcsán kellett megjelennem. Visszafogott és elegáns stílusú darabot kerestem magamnak, nem túl magas sarokkal. Emlékszem, hogy 2 pár cipőt is betettem a kosárba akkor, mert annyira szép és akciós lábbelik közül kellett választanom, hogy el sem tudtam dönteni, hogy a több pár cipő közül melyik tetszik jobban. A futár hamar meghozta a kinézett termékeket, amik éppen olyan dekoratívak és kényelmesek voltak, mint a képek alapján látszott, a kedvező árukról már nem is szólva.

Ez a vásárlás olyan elégedettséggel töltött el, hogy innentől fogva csakis ebből a webshopból vettem cipőt az egész családnak. Akkora a választék, hogy biztosan nem távozik üres kézzel, aki erre jár. Nem lehet kifogás, hogy magasak az árak, hiszen akár 60-70%-os kedvezménnyel is hozzá lehet jutni a kiszemelt darabokhoz. Azt sem mondhatjuk, hogy kicsi lenne a választék, sőt inkább a bőség zavara áll fenn. Többször volt már nekem is rá példa, hogy nem tudtam eldönteni, hogy melyik cipőt válasszam, így több pár lábbeli is landolt a kosaramban.

A vásárlást egy dekoratív, letisztult felületű webshopban ejthetjük meg. Az áruház áttekinthető és felhasználóbarát, a képek, és a feliratok szépek, igényesek. A kezdőoldalon mindig felhívják a figyelmet az újdonságokra és az éppen akciós termékekre. Sokféle klasszikus, megbízható és kedvelt márka kollekcióit találhatjuk itt meg. Nemcsak női, de férfi és gyerekcipők is vannak itt minden vásárló nagy örömére. Aki nem cipőt, hanem mondjuk táskát, övet, vagy egyéb kiegészítőt keres, például pénztárcát, annak sem kell csalódnia.

Én itt ismeretem meg táskák között az Anekke-t, amely nagyon hamar a kedvencemmé vált. Ez egy spanyol márka, amely 1974 óta van a piacon. Egyedi mintázatával, dekoratív stílusával hódít a piacon. Már két ilyen márkájú táskát is beszereztem, de van Anekke pénztácám is. Azon felül, hogy egyedi és stílusos, nagyon tartós és minőségi termékei vannak ennek a márkának.

Választottam már innen a gyerekeimnek tornacipőt és a férjemnek túrabakancsot is. Így én lettem a családban a cipőbeszerző, mert mindenkinek nagyon tetszett a neten kiválasztott és megvásárolt darab, amit a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu -ról szoktam beszerezni.

Minket nőket egyébként is cipőmániásnak tart a világ, ami valljuk be, nem áll messze az igazságtól. Fontos számunkra a kényelem, a dekorativitás a minőség és persze az ár is. A cipomarket.hu-n ezek közül a szempontok közül az összes fellelhető, ezért is van az, hogyha valami elegáns, jópofa, vagy olcsó darabot találok, akkor azt rögtön át is küldöm a Messengeren az összes barátnőmnek és jó ismerősömnek is.

Ha a történet szerint szegény cinege cipő nélkül is maradt, az biztos, hogy mi soha nem fogunk így járni. Ezt pedig a cipomarket-nek köszönhetjük.