Imádom a városom és a környező települések történetét, ezen történeteket pedig sokszor az épületek is őrzik. Hirtelen fel sem tudnám sorolni, hogy az egyik kedvenc helyszínem, ami most egy rendezvényközpont, már mennyi minden funkciót töltött be szerény kis helyi életünkben… De például mozi biztosan volt egy ideig, ez a belső tereiből eléggé érzékelhető is. A két világháború között érte a legtöbb változás, sőt, a gyönyörű bejáratot majdnem elbontották. A városunk egyik ékessége, nagyon fájt volna érte a szívem! De valamiért az oldalsó bejáratot preferálták. Volt egy könyv, amit olvastam erről, de már nem emlékszem pontosan.

Nem véletlen, hogy a következő téma az eszembe jutott, ugyanis a helyszín, amiről eddig beszéltem, a potenciális esküvői helyszínünk. Ha te nem helyszín, hanem inkább esküvői fotós keresésében vagy, akkor hadd ajánljak egyet, akiről én is egyik ismerősöm révén hallottam. Bizony esküvői fotóst választani igazi bizalmi dolog, és az ember nem csak az eddigi képek minősége alapján dönt, hanem érdeklődik ismerősöktől is. Az ajánlott fotós, Szoboszlai Kriszti azonban mindenki állítása szerint nem csak a fényképezésben profi: emberileg is jól kezel minden szituációt, az esküvőn nagyon ügyesen dolgozik, de szinte nem is észrevehető a jelenléte, pontos és precíz, a határidőket is maximálisan betartja. Mégis a határtalan kreativitása és a művészi látásmódja emeli ki őt sok fotós közül. Tehát ha esküvői fotós ügyében keresgélsz most, akkor abszolút tudom őt javasolni – először is persze érdemes azt megnézned a weboldalán, hogy mennyire a te világod, a ti világotok a munkái. Ha igen, és hasonló elképzeléseitek vannak nektek is, akkor csak biztatni tudlak benneteket, hogy keressétek fel az egyik legszuperebb esküvői fotóst, akit ismerek!

A weboldala letisztult, információban gazdag és profi, minden lényeges tudnivalót meg fogsz találni ott. Az elérhetőségei is több helyen szerepelnek, szóval ha már közvetlenül vele vennéd fel a kapcsolatot, az is gyorsan megoldható, ha az oldalra kattintasz.