Az emberi természet alap része az, hogy szeretünk történeteket mesélni. Nem számít, hogy mennyi a valóságalapjuk, már az első emberek is ilyeneket mondtak egymásnak a tábortüzek mellett. Szerintem a történetek hihetetlen erős dolgok. Ezzel alakítjuk a valóságot általunk értelmezhetővé. Bár sokan azt hihetnék, hogy a meséknek nincsen semmi értelmük, mégis, én azt mondom, hogy sokkal kevesebbek lennénk nélkülük.

Főleg azért, mert a mesék értelme nem a hasznukban, vagy a valóságtartalmukban rejlik. Sokkal inkább abban, hogy miként változunk annak hatására, hogy meghallgattuk őket. Vegyünk példának egy olyan történetet, amiből megismerhetünk egy népcsoportot, akikről korábban semmit nem tudtunk. Máris sokkal érdekesebb lesz az adott kultúra és utat engedhet egy mélyebb megismerésnek is. Én is szeretek történeteket kitalálni, főleg a magam szórakoztatására, de az utóbbi időben egyre nagyobb vágyam lett arra, hogy más emberekkel is megosszam ezeket.

Ehhez pedig elképesztően jó platform tud lenni az internet. Persze ahhoz, hogy az internetet megfelelően használjuk, rengeteg tapasztalat kell. A választék bősége miatt nagyon könnyű elveszni. Ezért is van szükségünk egy olyan csapatra, aki végig tud vezetni minket a honlap készítés labirintusán. Szerencsére, a kereséseim során sikerült találnom egy olyan helyet, ahol mindenben tudtak segíteni nekem. A felirat ennyi volt: „Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké”.

Mindenkinek meg kell élnie valamiből, én pedig a történeteimből szerettem volna. Ezért, mikor elolvastam a „Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké” feliratot, tudtam, hogy ez lesz a megfelelő hely. Felléptem a Keresőben Első oldalára és kellemes meglepetés fogadott. Az oldal nagyon szépen volt kialakítva, korábban még nem is nagyon láttam ilyen felhasználóbarát felületet. Az információkért nem kellett megküzdenem bonyolult menükkel, elég volt egyszerűen csak lefelé tekernem. A szép kialakítás azzal kapcsolatban nyugtatott meg a leginkább, hogy megbízhatok majd a szolgáltatásukban. Elvégre ki akarna egy olyan céget alkalmazni honlap készítésre, akik még a sajátjukat sem tudják megcsinálni.

Miután a „Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké” felirat átirányított az ehhez kapcsolódó részlegre, elkezdtem magamba szívni mindent, amit tudni lehet a Keresőben Elsőről. Nagy pozitívum volt, hogy már az oldal legtetején olvasható volt az elérhetőségük. Nem csak a telefonszámuk, hanem az e-mailjük is. Ha valaki az egyiket preferálja, akkor választhat a kedve szerint.

Elolvastam, hogy pontosan mivel is foglalkoznak és nagyon tetszett, hogy milyen átfogó a szolgáltatásuk. A legjobban azonban azzal győztek meg, hogy a tájékoztató során többször feltűntek különböző oldalaknak a vezetői, akik nagyon pozitívan nyilatkoztak róluk. Ez adott nekik egyfajta visszakövethetőséget, aminek a segítségével megbizonyosodhattunk arról, hogy nem akarnak átverni minket. Elvégre egy másik oldalnak a vezetője minek hazudna róluk?

A terveik nagyon tiszták voltak. Azt is elmagyarázták, hogy milyen határok között tudunk mozogni a szolgáltatásuk igénybevételével. Így semmi meglepetés nem fog érni minket a folyamat alatt. Nekem nagyon megtetszett az, hogy ennyire egyenesen elmagyaráztak mindent és reméltem, hogy végig így fognak viselkedni. Tárcsázni kezdtem ezért a számot és egy nagyon kedves ügyintéző vette fel a telefont a másik oldalon. Elmagyaráztam neki mindent, amit szeretnék, ő pedig elmondta, hogy ebből mi, az amit meg tudnak valósítani. Nemsokára már készen is volt egy vázlatos terv és elkezdődhetett az utazásom az internetes weblapok világában. A Keresőben Első pedig betartotta minden ígéretét.