A vállalkozói lét mindig is nagyon vonzó volt számomra, de sosem forrta ki magát igazán egyik ötletem sem. Ilyen gondolat volt az is, hogy kitaláltam, mobiltelefonokat fogok felvásárolni, átszervizelem őket, mondhatjuk kicsit helyrepofozom, majd haszonnal eladom. Ezt is egy szuper ötletnek gondoltam, bele is lovaltam magamat, és az első lépések között gondoltam megnézem, melyik cég milyen árakkal mozog a piacon.

mobiltelefon felvásárlás

Csak nagyon egyszerűen rákerestem a böngészőben, hogy mobiltelefon felvásárlás, és így akadtam rá az LCD FIX Allee honlapjára, akik szerintem nagyon profin űzik ezt a tevékenységet. Samsung és Apple telefonokat is vesznek be, minden esetben nyitottak a felvásárlásra, legyen szó akár hibás, vagy sérült telefonról is. Átutalással és készpénzben is tudnak fizetni, valamint azonnali ajánlatot adnak.

És ami a legjelentősebb, hogy nagyon-nagyon jó áron vásárolják fel a telefonokat. A linkelt felületen különböző felsorolt opciók alapján ki lehet választani a készülék paramétereit, és a végén kidobja, hogy mennyi annak a felvásárlási értéke. Mivel minden szempontból érdekelt, végig vezettem párat, mindegyiknél remek árakat hozott ki. Az jutott eszembe, hogy mennyire nehéz lenne felvenni a versenyt ilyen árakkal, és ilyen jól felépített vállalkozással, mert amit csak láttam és olvastam róluk, az mind pozitív.

Nem bánom, hogy elvetettem ezt a tevékenységet, mint vállalkozás, sokkal inkább örülök annak, hogy megtaláltam ezt a honlapot. Sokszor beigazolódik, mint ennél a sztorinál is, hogy minden rosszban van valami jó. Ha mobiltelefon felvásárlás, innentől kezdve csakis az említett cég!