Az idősek történeteit mindig szerettem hallgatni. Olyan beleéléssel szeretnek beszélni a velük történt dolgokról és arról, hogy régen mik történtek, hogy öröm hallgatni őket. A legtöbb történetből pedig még tanulni is lehet. Nem csoda, hiszen akkoriban még más világ volt. Viszont pont ezért lehet tanulni ezekből az elmesélésekből.

Szájhagyomány útján nagyon sok minden terjed, és az emberek közötti ajánlás és tanácsadás jobb marketing tud lenni néha, mint egy nagyon jól összerakott kampány. Éppen ezért van az, hogy ha igénybe szeretnék venni egy szolgáltatást, akkor először az ismerőseimet kérdezem meg, hogy nekik milyen tapasztalataik vannak és csak ezután döntök. Az interneten a véleményeket is gyakran olvasgatom, hiszen ezek sokatmondóak tudnak lenni.

Ha valamiről sok negatívat mondanak, nyilván nem szívesen választom azt a szolgáltatást adót. Viszont nagyon szívesen kipróbálok újakat, akikről sok jót hallani és akit dicsérnek. Így volt ez a Méta autószervizzel is.

Méta Autószerviz Kft. egy márkafüggetlen szerviz Budapest 19. kerületében. Amikor ezt megláttam, nagyon megörültem. Nagyon jók tudnak lenni a márkaszervizek is, viszont egy márkafüggetlen helyet sokkal jobban tudok szeretni. Ide akkor is tudom vinni az autómat, ha lecserélem, és esetleg más márkájút választok. Tehát ha találok egy jó, megbízható márkafüggetlen autószervizt, akkor szinte életem végéig vihetem hozzájuk az autómat és nem kell folyton kísérletezgetnem.

Méta Autószerviz Kft.

A 19. kerület pedig nem a belváros ugyan, de szerintem könnyen megközelíthető helyen vannak, így mindenkinek csak ajánlani tudom, aki Budapesten autószervizt keres. A pontos elhelyezkedésükről a weboldalon tudsz tájékozódni.

Minden alkalmat egy alapos állapotvizsgálással kezdenek, így már egy alkalom alatt kiderülhetnek olyan problémák is, amiről eddig talán nem is tudtál. Ennek köszönhetően nem kell gyakran meglátogatni az autószerelő műhelyt, elég egyszer. De ezen az egy alkalmon mindent megjavítanak, amit csak kell, így biztonságosan vehet át az autódat a Méta autószerviz csapatától. Ebből is látszik, hogy nem csak alapos munkát végeznek, de még ügyfélközpontúak is. Hiszen a legjobbat szeretnék minden ügyfelüknek. Ezzel az állapotfelméréssel pedig még időt is tudnak spórolni az embereknek, hiszen nem kell a szerelőhöz rohangálni minden felmerülő problémával, hanem egy alkalom alatt mindent megoldanak.

Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, így bármilyen problémával is találják szembe magukat, valószínűleg már van annyi tapasztalatuk és jártasságuk az autók terén, hogy egyből tudni fogják a legjobb módszert, amivel megoldható a gond. Ezért is lehet érdemes olyan autószerelőhöz vinni a kocsinkat akinek már van releváns tapasztalata. Hiszen, ha egy kezdő szerelőhöz visszük az autónkat lehet, hogy ismételten meg kell majd látogatni őt, hiszen valami nem úgy sikerült ahogy kellett volna, és még garanciát sem vállal a munkájára.

A Méta Autószerviz Kft. pedig még garanciát is vállal a munkája után. Ez számomra teljes mértékben azt mutatja, hogy megbízhatok bennük, és hogy valóban minőségi munkát adnak ki a kezeik közül. Máskülönben ez egyáltalán nem érné meg számukra, és nem kockáztatnának ekkorát. Hiszen így, ha valami adódna azzal, amit korábban megjavítottak, díjmentesen helyre hozzák. Ezért gondolom, hogy inkább biztosra mennek, és egyből a legjobb alkatrészekkel dolgoznak és megfelelő minőségben.

A Méta autószervizhez nem csak személyautókat lehet vinni, hanem kisteher gépjárműveket is. Ez jó hír lehet azok számára, akik a mindennapok során ilyet használnak és még nincsen egy jól bevált és megbízható helye, ahová vinni szokta a gépjárművét.

Nézzük is milyen szolgáltatások vehetőek igénybe a Méta autószerviznél. Ez csak néhány példa: autó átvizsgálás, állapotfelmérés, olajcsere, autó villamosság szerviz, fék javítás és szerviz, gumi csere és szervizelés, vezérlés csere és szervizelés, kuplung csere, javítás, szerviz, futómű beállítás és javítás, autó diagnosztika és hibakód kiolvasás. Már ebből is látszik, hogy nagyon szerteágazó, szinte az autó minden területét megcsinálják, ha arra van igény.

Ha érdekelnek az autókkal kapcsolatos témák és szívesen olvasol is róluk, akkor a Méta autószerviz oldalán még blog cikkeket is találhatsz autó témában. Itt sok hasznos és érdekes cikk megtalálható. Közérthetően van megfogalmazva mindegyik, így még egy olyan ember is megértheti, aki nem jártas annyira az autók világában. Ennek köszönhetően én is nagyon sok újdonságot megtudtam ezekből a cikkekből, így szerintem érdemes lehet ezeket olvasgatni.

Ha időpontot szeretnél kérni hozzájuk, akkor két módon teheted ezt meg: telefonon, online. A telefont talán nem is kell magyarázni, hiszen a legtöbb helyen ez működik. Csak felhívod őket és máris megtudod mikor vannak szabad időpontjaik, mikor tudnának fogadni téged. Az online időpontfoglalás még ennél is egyszerűbb. A honlapjukon megtalálható egy online időpontfoglalási oldal, ami csak néhány percet vesz igénybe és egyből látod, hogy milyen szabad időpontjaik vannak. Így egyből ki tudod választani az, ami számodra a legjobb. Kiválasztod, és máris végeztél az időpontfoglalással.

Mit mondtak az ismerőseim amikor megkérdeztem őket erről az autószervizről? Csak dicsérték őket. Kiemelték, hogy milyen szakértelemmel rendelkeznek, a modern és tiszta környezetet, és a kényelmet amit nyújtani tudnak. Hiszen időre dolgoznak. Ha megígérnek egy időpontot, amire kész lesz az autó, akkor abban nem lesz csúszás. Itt is megmutatkozik az a 15 év tapasztalat. Hiszen ennek köszönhetően már azt is tudják, hogy mennyi időt vesz igénybe egy-egy probléma megoldása. Így nem lesz felesleges csúszás és az ügyfél is elégedett lesz. Hiszen senki nem szereti azt, amikor ígérnek neki valamit, készül rá, majd végül mégsem úgy történnek a dolgok, ahogy az meg lett ígérve.

Ha te is szívesen vinnéd az autóutad egy olyan megbízható szervizbe, ahol az ügyfél az első, és ahol garanciát vállalnak a munkájukra, akkor a Méta Autószerviz Kft. műhelyét érdemes lehet kipróbálni. Hiszen nem csak megbízhatóak, de a minőséget képviselik, modern technikákkal dolgoznak, megfelelő tájékoztatást adnak mindenről, és semmit nem csinálnak a megkérdezésed nélkül. És ami még szintén fontos, hogy pontosak. Ez pedig a mai világban egy fontos dolog. Hiszen sok helyről hallottam már, hogy már hetek sőt hónapok óta a szerelőnél van az autója, és nem tudja mikor fogja visszakapni, mikor végeznek vele. A Méta Autószerviznél ilyen probléma nem lehet. Ők előre megmondják mikorra végeznek. Ebben az időpontban pedig garantáltan kész is lesz.

Ha a korábban felsorolt szolgáltatások közül bármelyikre is szükséged lenne, akkor bátran keresheted a Méta Autószervizt, nagyon szívesen segítenek mindenben, amiben csak tudnak. Ha pedig nem vagy biztos abban, hogy mi baja lehet az autódnak, a honlapjuk nagy segítség lehet. Hiszen minden szolgáltatáshoz írtak egy kis tájékoztatót is. Itt megtudhatjuk, hogy milyen jelei lehetnek az adott problémának, miről lehet felismerni, milyen megoldások vannak rá és mire érdemes figyelni, hogy elkerüljük legközelebb.

Nekem sokat segítettek ezek a leírások és nagyon hasznosak is szerintem. Ha Te is szívesen informálódnál vagy választanál egy megbízható autószervizt, akkor a Méta Autószerviz Kft. a segítségedre lehet.