Alapvetően én kiskorom óta odavagyok minden olyanért, ami gurul és “alkalmas” a versenyzésre.  Még régen az egyik barátommal egy nagyobb üzletben vásároltunk magunknak mindenféle édességet, mikor megláttunk egy takarítógépet az egyik sorban. Nem volt rajta semmi különös az átlagember számára, állt rajta az üzlet munkatársa és végezte a munkáját. De nekem és a barátomnak felcsillant a szemünk, egymásra néztünk és tudtuk, hogy ugyanarra gondolunk. “Ezzel kéne versenyezni”. Elgondolkoztunk, hogy egy ilyen üzletben milyen jó takarítógép versenyeket lehetne rendezni zárás után, és hogy vajon mennyire lehetne ezeket a gépeket feltuningolni. Természetesen ebből a fantáziából szinte semmi sem maradt a fejünkben, mire kiértünk a boltból. Azonban nemrég találkoztam ezzel a régi barátommal és eszembe jutott az eset, így megnéztem, hogy mire is lehet képes egy ilyen gép.

Az interneten rátaláltam a Greenway honlapjára. Ez a cég ilyen és ehhez hasonló gépeket ad bérbe, ezen a linken keresztül ti is megnézhetitek: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/raallos-takaritogepek. Az már nagyon hamar biztossá vált számomra, hogy ezekkel a gépekkel nem érdemes komoly “autóversenyt” rendezni. Azonban nem csak ezzel bővült a tudástáram. Ugyanis megtudtam, hogy ezen a honlapon keresztül milyen könnyen és milyen jó feltételek mellett lehet ilyen gépeket bérelni.

Nem gondoltam volna, hogy manapság egy cég számára ilyen könnyen és egyszerűen elérhetőek lehetnek ezek az eszközök, de szerencsére így van. Az egyik nagyon fontos előnye a bérlésnek a vásárlással szemben, hogy nem kell egyben nagy összeget kiadni a gépért, illetve a régi gépek továbbadásával, és az újak beszerzésével sem kell foglalkoznunk.

Tehát a Greenway-nél ez az egész folyamat kényelmes, és nem kérnek még kauciót sem, így a bérleti díj megfizetésén kívül nem kell más összeggel kalkulálnunk. A másik fontos tényező, hogy amennyiben nem megfelelő gépet választottunk elsőre, náluk rugalmas kondíciók között választhatunk megfelelőbb gépet. További előnye még a bérlésnek a vásárlással szemben, hogy a Greenway-nél nem kell az üzemeltetéssel és a szervizeléssel bajlódni, mivel ők “full szerviz” üzemeltetést és 24 órán belüli szerviz kiszállást vállalnak. Tehát a gépünk mindig készen fog állni a munkára és nem kell nekünk azzal foglalkozni, hogy mindig kifogástalan állapotban legyen az eszközünk.

A bérlő egyetlen feladata, hogy ezeknek a hatékony eszközöknek a segítségével igazán szép tisztaságban tartsa a kívánt felületeket. Szerintem ez a szolgáltatás elég meggyőző, mivel hosszútávon tervezhető megoldást nyújt, amivel időt, energiát és pénzt lehet megspórolni magunk és a cégünk számára.

Ez a megoldás azoknak is megfontolandó, akiknek nincs a vásárláshoz szükséges anyagi forrásuk, mert így ebben az esetben is tudnak profi gépekkel dolgozni. Illetve olyanok is tudnak itt bérelni gépet, akiknek csak egy rövid időre kell magas minőségű takarítógép. Tehát, ha valamikor olyan ráállós takarítógépre lenne szükséged, mint amilyet a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/raallos-takaritogepek linken találsz, akkor bátran vedd fel a Greenway-el a kapcsolatot.

Összességében igazán széles körnek lehet ajánlani ezeket az eszközöket ebben a konstrukcióban. Végül lehet, hogy nem ezek lesznek a legjobb gépek egy igazi versenyzéshez, azonban szerencsére nem is egy gyermek fantáziájának kell megfelelniük. Azt a feladatot, amire tervezték ezeket a gépeket, azt hiba és fennakadás nélkül kényelmesen ellátják, neked pedig csak a cégterület tisztántartásával kell foglalkoznod.