Nagyon szeretek új dolgokról olvasni és tanulni, ezért amikor találok egy olyan oldalt, mint pl. a grossoffice.hu, akkor annak mindig örülök. Az ő weboldalukon ugyanis olyan sok hasznos és érdekes információ megtalálható a cégalapításról, kft és bt alapításról, cégmódosításról, járulékokról, cégjegyzékről, székhelyszolgáltatásról, hogy napestig tudnám olvasni ezeket a cikkeket.

A honlapjukon található meg a blogoldaluk, ahol ezeket a rendkívül érdekes és hasznos bejegyzéseket közzéteszik. Ugyanis ezeket nem csak akkor lehet ám elolvasni, ha éppen nincs jobb dolgod és szívesen informálódnál ezekről a témákról. Ha éppen aktuális nálad a cégalapítás, mert bele szeretnél vágni a vállalkozói létbe, akkor is itt a helyed. Sőt, ekkor lehet igazán a hasznodra a grossoffice.hu oldala.

Minden bejegyzésüket közérthetően fogalmazzák meg, ezért ha még kezdő vagy a cégalapítás terén, akkor is minden egyből érthető lesz.

Hiszen a Gross Office csapatának az a célja, hogy minél több embernek segíthessenek. Ezt viszont csak úgy tudják megtenni, ha minél több embert meg tudnak szólítani. Szerintem a weboldalukkal ezt nagyon könnyen meg tudják tenni, hiszen nemcsak rendkívül hasznos és informatív, de még nagyon jól is néz ki, illetve egyszerűen használható. Ennek köszönhetően, ha konkrétan kíváncsi vagy valamire, akkor azt pár kattintás alatt már meg is találod. Így nem kell percekig feleslegesen csak bolyonganod a weboldalon.

Még G.Y.I. kérdésekre is választ adnak az oldalon, ezért ezeket minden esetben érdemes lehet elolvasni. Hiszen lehetséges, hogy az éppen benned megfogalmazódott kérdésre is választ kapsz. Amennyiben a honlap átnézése után még mindig lenne kérdésed, akkor ezt bátran felteheted a Gross Office csapatának. Nagyon segítőkészek, ezért nagyon szívesen válaszolnak minden kérdésedre.

A Gross Office csapata azt határozta el, hogy a vállalkozásokat fogják segíteni. Ezt a székhelyszolgáltatásukkal teljes mértékben meg is tudják valósítani. Ezért nem is csoda, hogy már több mint 16 ezer ügyféllel büszkélkedhetnek.

Ugyanis sikerült egy olyan remek szolgáltatást megalkotniuk, ami nem csak az üzleti címet biztosítja a vállalkozások számára, de ennél még sokkal többet is nyújt. Ha a Gross Office csapatával dolgozol, akkor a kényelmed is egy fontos szempont lesz. Ugyanis a székhelyszolgáltatás magában foglalja azt is, hogy meghatalmazással átveszik a hivatalos leveleket és csomagokat. Ezeket emailen egyből továbbítják is a számodra, hogy még véletlenül se maradhass le egy fontos levélről se. Ennek köszönhetően nem kell a hivatalos levelekért utaznod és személyesen átvenned őket. A postán sem kell kivárni a sorodat közben azon aggódva, hogy most ez idő alatt mennyivel hasznosabb teendőkkel is tölthetnéd az idődet.

Így levesznek a válladról egy olyan terhet, ami számodra teljesen felesleges. És miért is ne bíznád rá a vállalkozásodat érintő kisebb feladatokat olyan emberekre, akik profin értenek hozzá?

Továbbá a székhelyszolgáltatásnak köszönhetően nem kell többé irodát bérelned és adminisztrációt fenntartanod a székhelyen. Ezt mind elintézi helyetted a grossoffice.hu.

Amennyiben IPA mentes székhelyet szeretnél, akkor van egy remek hírem a számodra: a Gross Office Újlengyel terültén még iparűzési adó mentes székhelyet is tud biztosítani. Ezért, ha még cégalapítás előtt állsz, vagy már van székhelyed, de váltani szeretnél, akkor a székhelyszolgáltatás minden esetben nagyszerű választás lehet.

Ha a Gross Office csapatát választod, akkor pedig a kényelmed is maximálisan figyelembe lesz véve.

Nagyon sok székhelyszolgáltató közül tudsz választani, ezért mérlegelj és dönts úgy, ami számodra a legkedvezőbb!