Az biztos, hogy velem mindig történik valami érdekes vagy vicces. Valamiért biztosan vonzom ezeket a furcsa helyzeteket, anyósomtól rendszeresen megkapom, hogy hihetetlen dolgok történnek velem. De amúgy a barátaim is ilyenek, szóval akár ez generációs valami is lehet, de tényleg, olyan hihetetlen véletlenek – már ha hiszünk a véletlenekben –, komikus és tragikomikus helyzetek tudnak előállni, amelyek egy közepesen tehetséges író vagy forgatókönyvíró fejéből is kipattanhattak volna. Mesélni is szeretem a saját sztorijaimat, de a barátaimét még jobban imádom. A közös emlékek meg aztán pláne zseniálisak, sokat nevetünk rajtuk utólag.

Egyébként is szeretem az érdekes történeteket, élénken érdeklődöm az iránt, ami a világban történik. Azt hiszem, egészen hamar felismertem, hogy csak egy csepp vagyok az óceánban, vagy homokszem a sivatagban – kinek hogy tetszik –, és sokakkal teljesen hasonló, másokhoz képest pedig igencsak különböző életeket élünk. Így jött szerintem a hozzáállás és meggyőződés, hogy mindenkitől lehet tanulni. Mindenki tud olyat mutatni, ami új számunkra.

Ezért most arra gondoltam, hogy bemutatok az én kis világomból egy érdekességet, ami lehet, hogy többeteknek is az újdonság erejével hat majd. Bízom benne, hogy hasznát is veszitek majd ennek a tippnek, és minél hamarabb megismerkedtek a roadrecord.hu website-tal.

Ha a munkátok során ti is használtok gépjárművet, vagy vezetőként gépparkot tartotok fent, és a sok adminisztrációt megkönnyítendő jól jönne egy útnyilvántartó program, akkor a RoadRecord telitalálat lesz nektek.

Aki ugyanis ilyen pályán dolgozik, azok számára egyértelmű, hogy a manuálisan kitöltött menetlevélnél például egyértelműen kényelmesebb egy útnyilvántartó program, amelynek használata könnyű és kényelmes.

Ki ne akarna egy olyan applikációt, ami szinte mindent megcsinál helyette?! Szerintem egyértelmű a dolog!

Azóta is áldom a főnököt, hogy bevezette nálunk. A csodájára járt mindenki a dolognak, aztán persze megszoktuk ezt a szinte úri kényelmet, amit a RoadRecord biztosít.

Már nem fő a fejem a papírmunka miatt, hála az appnak!

És így abban is biztosak lehetünk, hogy minden rendben eljut a NAV részére. Ez az esetleges adókedvezmények miatt is fontos, ráadásul a felelős kolléga az egész flottát tudja monitorozni, és még mindig van valami olyan dolog ebben az applikációban, amit ennyi idő után fedezek fel… Tényleg zseniálisan van kitalálva.

Annak, akinek felkeltette az érdeklődését a dolog, mindenképpen ajánlanám, hogy látogasson el a már említett roadrecord.hu oldalra. Nemcsak design szempontjából, hanem a tartalmat illetően is lenyűgöző ugyanis a site, azt hiszem, a RoadRecord-tól megtettek mindent annak érdekében, hogy felhasználóbarát, és igazán informatív legyen a weboldaluk. Ezt pedig nagyon jól tették, ugyanis menüpontról menüpontra találhatjuk meg azokat az információkat, amelyek segítenek abban, hogy a RoadRecord irányába dőljön a mérlegünk.

Ki akarna ugyanis a régi, sokszor hosszadalmas módszerekhez ragaszkodni az útnyilvántartást illetően, ha már létezik egy ilyen szuper útnyilvántartó program?!

Ráadásul a weboldalról azt is meg lehet tudni, hogy annak, aki még nem kötelezné el magát teljesen, jár egy mindenféle kockázattól mentes, ingyenes próbaidőszak, ami két héten át tart. Szerintem ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy megbizonyosodhasson a felhasználó, mennyivel könnyebbé teszi a mindennapok közlekedését és az azzal járó kötelezettségeket a RoadRecord.

Mi a csapatban csak szuperlatívuszokban tudunk beszélni róla… Remélem, hogy tudtam ezzel egy jó tippet adni másoknak is.