Tudom, hogy ha valaki érdekes történeteket keres, valószínűleg nem olyasmire számít, aminek a mindennapokban is hasznát veheti, sokkal inkább olyanra vágyik, ami meghökkentő, különleges, netán természetfeletti. Hát, az én sztorim most nem ilyen lesz, hanem meglehetősen földhöz ragadt. Ettől függetlenül érdemes végigolvasni és megszívlelni, mert akár Neked, kedves olvasó, is jöhet olyan helyzet, amikor szükséges lenne valamilyen autós kiegészitő, de nem tudod, honnan szerezhetnéd be. Úgy történt a dolog, hogy éppen valami után nézelődtem a neten, mikor felvetette a kedves nejem, hogy jó lenne elmenni egy hosszabb kerékpáros túrára, hiszen olyan rég voltunk. Nekem is tetszett az ötlet, azonban volt egy akadálya: a mostani autónkhoz nem volt biciklitartónk, se tetőcsomagtartónk, amivel elvihettük volna. Mivel nem akartam, hogy ez a tervünk is a semmibe vesszen, átcsoportosítottam az energiáimat, és ilyesmi után kezdtem kutatni.

Így leltem rá az autofelszerelesek.hu weboldalára, ami – talán nem meglepő módon – mindenféle gépjárműhöz kapcsolódó felszerelést, kiegészítőt, alkatrészt árusít, amire bárkinek csak szüksége lehet. Van itt minden a hólánctól kezdve a gumiszőnyegeken át a tetőboxokig, ablaktörlő lapátoktól a vadriasztókig. Bármilyen elképzelése, igénye legyen annak, aki ide látogat, szinte biztos lehet benne, hogy találni fog megoldást a saját költségvetésének megfelelő árszabásban. Már rögtön a főoldalon ott szerepelnek a legnépszerűbb kategóriák, köztük a különböző kerékpártartók. Van itt vonóhorogra szerelhető, tetőre helyezhető vagy hátsó ajtóhoz rögzíthető, bárhogy is szeretnéd ellátni vele az autódat. Mivel nekünk egy kombink van, aminek nagy a csomagtere és jó lapos a hátulja, így inkább a legutóbbi lehetőség mellett döntöttünk, és nem is bántuk meg.

De ha már itt voltam, szétnéztem a többi kategória között is, és kapásból találtam olyan gumiszőnyeg szettet, amilyet régóta kerestem. Gondoltam, ha már rendelek, akkor ne több fordulóban tegyem, hanem egyszerre, és máris jobban megéri a kiszállítás. De van még a kínálatban annyi autós kiegészitő, hogy egy hét is kevés lenne mindent átbogarászni. Azt hiszem, remek elfoglaltságot találtam magamnak későbbre. Majd ha lesznek szabad perceim, biztosan visszalátogatok az autofelszerelesek.hu-ra, és beleásom magam minden olyan kategóriába, amire eddig nem volt alkalmam. Egészen biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az első és utolsó alkalom, hogy rendelést adtam le. Ha az ember szeret vigyázni az autójára de vigyázni is szeretne rá, ez a rengeteg autós kiegészitő biztosan hasznos lesz hozzá. Szóval ilyen érdekes történet útján találtam rá az új kedvenc autós áruházamra, amit Neked is javasolok, amennyiben ilyesmit keresnél!