Szeretek történeteket hallgatni a nagyszüleim fiatal korából. Mindig olyan távolinak és más világbélinek tűnik, hogy szinte már már fekete-fehérben képzelem el az eseményeket. Pedig annyira sok idő azért még nem telt el azóta. Talán csak a világ gyorsult fel, és azért nem tudom, én, aki ma is a https://www.lord.shop.hu oldalról rendelt eldobható pelenkanadrágot, akciós naptejet és barack illatú kézmosót, elképzelni, hogy valaha kézzel mosogatták a pelenkát az asszonyok, hatalmas karimás kalapokban dolgoztak kint a kánikulában a szántóföldön, és maguk készítették még a szappant is disznózsírból. Persze, sok helyen ez még a mai napig így történik, mégis valahogy olyan különleges hangulatot keltenek bennem ezek a történetek, mintha csak egy filmvásznon látnám.

Ilyenkor érzem magam igazán szerencsének, hogy ma már csak pár kattintással házhoz rendelhetem, amire szükségem van, és egy csomó időt megspórolok azzal, hogy nem kell sorban állnom az üzletekben, vagy magamnak előállítani a háztartási cikkeket.

https://www.lord.shop.hu

Ezért különösen hálás vagyok a már említett Lord Shopnak, ahonnan a tisztálkodási és egészségügyi termékeim nagy része származik. A legmegbízhatóbb és legjobb ár-érték arányt kínáló webáruház, akiktől valaha rendeltem. Már 1995 óta a piacon vannak, és termékimportőrként már a kezdetektől fogva sok nagykereskedelmi céget láttak el áruval. Mára igen nagy céggé nőtte ki magát az áruház, számos multinacionális hipermarket lánccal kapcsolatban állnak. Ráadásul kiválasztják azokat a gyártókat, akik a legkedvezőbb áron kínálják a legjobb minőségű termékeket, és tőlük szerzik be az árucikkeiket, ezzel garantálva vásárlóiknak a szuper választékot, minden árkategóriában.

Forgalmaznak vitaminokat, egészségügyi termékeket, női és férfi kozmetikai cikkeket, holmikat kisbabák számára, borotvákat és sok más egyebet, ami egy háztartásban elkellhet. Mindezt házhoz is szállítják nekünk, ráadásul nem is akárhogyan. A cég saját túrajáratot üzemeltet, amelyek előre megadott időpontban szállítják a csomagokat különböző településekre, így már a rendelésünk pillanatában tudhatjuk, mikor foguk azokat kézhez kapni. Ráadásul így sokkal olcsóbb is a rendelés, hiszen más logisztikai cégek nem teszik rá a hasznukat. Mivel ez a szállítási mód azonban nem mindenhová lehetséges, kérhetjük a csomag feladását is. Ilyenkor a Lord Shop egy másik futárcéggel küldi el a rendelésünket.

A fizetéssel se kell sokat bajlódni, akár szeretjük a kártyás fizetést, akár nem, a számlát rendezhetjük előre utalással, vagy akár utánvéttel is. Ha bármivel problémánk adódna készséges ügyfélszolgálat áll a rendelkezésünkre. Azt hiszem a nagyszüleim is örültek volna, ha az ő idejükben ennyire egyszerű lett volna pelenkához, tisztálkodási szerekhez és sok más egyébhez hozzájutni, és csak leadni egy gyors rendelést a https://www.lord.shop.hu oldalon. Ráadásul az élményről, hogy megosszuk más anyukákkal például a gyereknevelési szokásainkat a mai rohanó világban sem marad el. A Lord Shopnak például saját közösségi oldala van erre a célra, amelyet a Facebookon találunk meg.