Nem a legkellemesebb észrevenni, hogy vizes a fal. Ráadásul ott, ahol tudjuk, hogy vízvezeték megy a közelben. Azt még kellemetlenebb realizálni, hogy a vizes folt mérete szinte percről percre nő. Egyből kiment a lábamból az erő, ez tuti biztos, hogy csőtörés. Soha nem volt még gondom csőtöréssel, így hát nem igazán tudtam, mitévő legyek. Azonnali megoldást igényelt, hiszen az egyre csak folyó víz a számlám se kíméli, és a házamnak sem tesz jót.

Eszembe jutott, amit a múltkor édesanyám mesélt. Ők Budapesten élnek, és dugulás miatt hívták a vizgazfutesszerelo24.hu-t. A kollégák hamar megoldották a gondot, és jutányos árat kellett fizetniük.
Bár én nem Pesten élek, gondoltam teszek egy próbát, és megnyitottam a vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles oldalt.
Nagyon megnyugodtam, amikor láttam, hogy bizony Budapesten kívül, számos Pest megyei településen is vállalnak javítást. Profi cég, örömmel hívnám őket, ha van rá lehetőség. Már csak egy gond volt: már elmúlt este 10 óra, közben pedig egyre csak folyt el a víz. Vajon vidékre is kijönnek majd elhárítani a problémát?
Nincs más lehetőség, felhívtam őket a 24 órás ügyfélszolgálatukon. A diszpécser nagyon kedves és megértő volt. Szerintem hallhatta a hangomon a kétségbeesést, szóval próbált folyamatosan nyugtatni. Mondta, hogy sürgős esetekben akár 1 órán belüli kiszállást is tudnak biztosítani, nem kell aggódnom, és természetesen az én lakóhelyem is beleesik a területbe, ahol még szolgáltatnak.

Ahogy ígérte, adott időre meg is érkeztek a szerelők. A vizgazfutesszerelo24.hu cégnél csakis magasan képzett szakemberek dolgoznak, így rögtön tudták, hol és hogyan kezdjenek hozzá a hiba elhárításának.
Nem volt kis munka, de ők csak nyugtattak, hogy ezer ilyet láttak már, és nem volt még olyan, hogy ők ne tudták volna megoldani a problémát.

Bíztam bennük, hagytam, hogy tegyék a dolgukat így az éjszaka közepén. Végül, nagy örömömre sikeresen elhárították a problémát. Sajnos nem kis kár keletkezett. A szerelők elmondták, hogy a csőtörésem oka a korrózió miatt elérett vízvezeték cső volt. Látták, hogy nem volt rendesen karbantartva korábban a vízvezeték rendszer, ami persze nem az én hibám, hiszen csak fél éve vásároltam a lakást.
Még ott helyben megegyeztünk, hogy a közeljövőben sort kerítünk arra, hogy egy teljes állapotfelmérést végezzenek a vízhálózaton. Ha már úgy is szét kellett verni egy jelentős részét a lakásnak, akkor célszerű lehet megelőzni a további gondokat, és teljesen rendbe tenni a csőrendszert. A régi vascsöveket célszerű kicserélni új, korszerű műanyagra.

A számlát kiállították, és felhívták a figyelmem rá, hogy érdemes beadnom a biztosítóhoz, ugyanis sok esetben fizetnek ilyenkor. Az általuk kiállított számlát biztosan el fogják fogadni.
Őszinte leszek, erre nem gondoltam. Sőt, már annak is örültem, hogy egyáltalán számlát adnak, hiszen sokszor szeretik elkerülni ezt a lépést a szerelők. Náluk ilyen nincsen, mindent tisztán végeznek. Nem véletlen, hogy a cégük 30 éve a piacon van. Ez csak akkor lehetséges, hogyha valóban értékteremtésre törekednek, ugyanis elégedetlen ügyfelekkel nem lehet évtizedeken át a szakmában maradni.

Hát, nem semmi sztori ez a csőtörés. Az éjszaka közepén kellett hívnom a szerelőket… eszméletlen. Mindenesetre nagyon jól sült el, és elégedett voltam a munkájukkal is. A vizgazfutesszerelo24.hu/vizszereles oldalt elmentettem, hiszen már csakis őket hívnám én is, hogyha víz-, gáz-, vagy fűtésszerelésről van szó!