Mint minden nőnek, nekem is rendkívül kényes téma a külsőm és a szépségem megőrzése, és ahogyan telik az idő, egyre nagyobb figyelmet kell szentelnem ennek a témának.

Rengeteg dolgot kipróbáltam, azonban sokáig nem találtam a megfelelő megoldást, mellyel csökkenthetném a szemem alatti táskákat, karikákat.

Nagyon ritkán rendelek netről, ám egy kozmetikai weboldalon rendszeresen megfordulok. Egy szemránckrémről szóló véleményeket, kommenteket tartalmazó szekciót olvastam, amikor is szembe jött velem a következő hozzászólás: “Ez a krém se jó semmire… A Laumar InstanTENSE Plus nyomába sem ér!”
Laumar InstanTENSE Plus? Mi lehet az, hogy egyetlen krém sem érhet a nyomába?

Nem hagyott nyugodni a kérdés, így a Google segítségével gyorsan megkerestem a weblapjukat.
Nagyon érdekes tényeket olvastam ott: azt állították, hogy 3-5 percen belül hat ez a krém a felkenést követően, az eredmény pedig azonnal láthatóvá válik.

Elsőre úgy éreztem, hogy ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ám az előtte-utána fotókat látva kezdett megváltozni a véleményem.
Látszott, hogy eredeti képekről van szó, sőt, még videót is láttam róla, ahol tesztelték.
Ott voltak a fejemben a kérdőjelek, hogy vajon mennyire lehet valós a hatás, vajon hat-e mindenkinél ugyanígy a krém, aztán arra jutottam, hogy egyáltalán nincs mit vesztenem, hiszen 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalnak.
Ez a garancia egyedülálló: ha nem lennék elégedett, akkor indoklás nélkül, 30 napon belül visszaküldhetem, és visszafizetik nekem az árát. Az egyetlen kritérium az, hogy legalább a krém felének meg kell lennie.

Úgy gondolom, hogy ez így igazán jó lehetőség, hiszen még anyagilag sem veszthetek egy fillért sem, úgyhogy megrendeltem a krémet.

Mindössze 1 munkanapot kellett várnom, és már meg is kaptam a csomagomat.
Hihetetlenül izgatott voltam, hogy milyen lesz, így nem is vártam sokáig arra, hogy kipróbáljam.

Hát, azt kell mondjam, magasan felülmúlta a várakozásomat! Az ígért 3-5 perces hatóidő teljesen megfelelt a valóságnak.
Csodálatos hatása van, a szemem alatti karikák teljes mértékben megszűntek, és a hatása 6-10 órán keresztül meg is maradt.

Egyébként a krém nem csak az azonnali eredmények terén hatásos: hosszútávú alkalmazása esetén hatékony segítséget nyújt a ráncok elleni küzdelemben, így el is döntöttem, hogy többé nem mondok le az alkalmazásáról.

A Laumar InstanTENSE Plus tökéletes megoldást adott nekem a problémámra. Hihetetlen, milyen érdekes módon szereztem róla tudomást. Azt hiszem, erre mondják, hogy véletlenek nincsenek!