A családi autónk megélt már egy s mást, mondhatni egy igazi veterán. Na jó, háborúban még nem járt, de már a szüleim is ezt vezették az orvosi rendelőbe menet, mikor megtudták, hogy anyukám babát vár. Azt nem állítom, hogy soha nem volt vele nagyobb probléma, de a körülményekhez képest elég jól tartja magát és még sose hagyott minket különösen cserben.

A szüleim szerint a hosszú élet titka autók esetében a biztonságos vezetés, a finom bánásmód és a megfelelő táplálás, azaz a jó minőségű kenőanyagokkal való ellátás. Éppen ezért mi már csak az Olajwebshopról vásárolunk motorolajat, illetve üzemanyagszűrőt is. Nem csak a kiváló ár-érték arány miatt, hanem mert náluk a széles kínálat mellé sokszor még hozzáértő tanácsot is kaphatunk, tapasztalt szakmabeliektől. Szinte bármilyen kérdéssel fordulunk hozzájuk az autókkal kapcsolatban, biztos, hogy hozzá tudnak szólni a témához. Ezen felül a weboldalukon külön autós magazin is található, amely szintén hozzáértők által íródott.

A cég fő profilja a motorolaj személygépjárművekhez, motorkerékpárokhoz, teherautókhoz, vízi járművekhez, kerti gépekhez, illetve mezőgazdasági gépekhez, de forgalmaznak még egyéb kiegészítőket is, például szűrőket, – például olajszűrőt, pollenszűrőt, és üzemanyagszűrőt, adalékokat, gyertyákat, és jármű karbantartáshoz szükséges eszközöket és anyagokat. Szintén kaphatóak az Olajwebshopon különböző hűtő és fékfolyadékok, autófelszerelések, ablaktörlő lapátok, autótakarók, ragasztók és tömítő anyagok is. Mindezeket a magyarországi képviseleteikből szerzik be, kivéve a REPSOL kenőanyagokat, amelyeket spanyolországi gyártóüzemből hoznak.

Mindezek megrendelhetőek akár webshopon át is, országos kiszállítással, de személyesen is átvehetők négy budapesti üzletben, Óbudán, Kőbányán, Újpesten és Kelenföldön, így szinte mindenki számára elérhetőek. Sőt! Olyannyira fontos számukra a vásárlóik elégedettsége, hogyha egy általunk keresett olaj nem található meg a bolt készletén, e-mailben meg lehet kérni őket, hogy szerezzék be nekünk.

A cég a minőséget harminc napos száz százalékos elégedettségi garanciával biztosítja, azaz termékeik egy hónapon belül visszacserélhetőek az üzleteikben, ha bármi oknál fogva elégedetlenek lennénk a vásárlással.

Ezen felül segítséget nyújtanak a megfelelő motorolaj kiválasztásához is, nem csupán személyesen az üzletekben, vagy ügyfélszolgálaton át, hanem egy, – a weboldalon át elérhető – applikációval is, melyhez csupán a kocsink típusát és a kívánt olajmárkát kell kiválasztani. Valamint a gépkocsinkba való szűrőt is hasonlóképp segítenek megtalálni.

Ha te is hosszú időre tervezel a kocsiddal, irány az Olajwebshop!