Mindig szerettem érdekes történeteket hallgatni, főleg ha valakinek jó a mesélőképessége. Ilyen például a barátnőm, és ő amellett, hogy nagyon jó mesélő, érdeklődik is a világ dolgai iránt. Mindig van valami új téma, ami után kutat, én meg szeretek ezekből a sztorikból informálódni. Egyik héten azzal állt elő, hogy a thai kultúrát, azon belül is a thai masszázst találta érdekesnek. Így bukkant rá a karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs weboldalára, ahol nagyon meggyőző dolgokat olvasott, így úgy döntött, hogy ellátogat a szalonba egy olajos testmasszázsra. Kértem, hogy ossza meg velem a tapasztalatait, hátha én is kedvet kapok hozzá.

Elmondta, hogy azért választotta ezt a kezelést, mert a Karma Thai Massage weboldalán azt olvasta, hogy ez az egész testre hat, és csökkenti az általános feszültséget és a stresszt. Ez utóbbiból pedig a barátnőmnek bőven kijutott, ugyanis akkor az év végi hajrá kellős közepében volt, és szegényen láttam, hogy nagyon túlterheli a sok stressz. A masszírozást egy nagyon hosszú évezredekre visszanyúló koreográfia alapján végzik elmondása szerint. Mi tagadás, nagyon egzotikusnak és eredetinek hangzott. Arra oda kell figyelni, hogy az ember a szalonba érkezés előtt egy órával már ne nagyon egyen, mert nem biztos, hogy a teli gyomorra jó hatással van az egy órán keresztül tartó gyömöszölés.

A karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs oldalán azt is lehet olvasni, hogy ez az olajos testmasszázs az év minden szakaszában nagy népszerűségének örvend, de a legtöbb foglalás erre a kezelésre a téli időszakban történik. Nem csoda, hiszen ki ne szeretne a kinti fogcsikorgató hidegből betérni egy kellemes hangulatú szalonba egy jó olajos testmasszázsra. Apropó kellemes hangulat. Azt is mindenképp meg kell említeni, ha a Karma Thai Massage szalonjáról beszélünk, hogy egyedülálló a bent uralkodó thai hangulat. Az ott dolgozók igyekeznek mindent megtenni, hogy megteremtsék az autentikus hangulatot, amiben mindenki jól tudja magát érezni. Nekem biztosan már csak az is kikapcsolódás lenne, hogy egy merőben más kultúra mini világába lépek be, ami kicsit kiszakít a mindennapokból. Mondta a barátnőm, hogy ha érdekel a dolog, de esetleg ódzkodok egyedül odamenni, akkor van lehetőség arra is, hogy páros masszást foglaljunk. Nem csalódtam a barátnőmben, ismer már olyan régóta, hogy tudja, kicsit szorongok az új, szokatlan helyzetektől. Ha vele mennék kettesben először, biztos nem lenne utána semmi gond. Mivel mindkettőnknek akkor volt valahogy a születésnapja, megbeszéltük, hogy ezt adjuk egymásnak, így összekötjük a kellemest a hasznossal. Ő is benne volt ebben az ötletben meg én is. Így levettük egymás válláról azt a terhet, hogy mit vegyünk a másiknak, ami hasznos és nem felesleges. Egy élmény szerintem mindig nagyon jó ajándék. Ott nyomban le is foglaltuk az időpontunkat a karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs oldalán, szerencsére viszonylag rövid időn belülre sikerült. Nagyon várom azt a délutánt, mikor elmegyünk ketten kicsit kikapcsolódni.

karmathaimasszazs.hu/olajos-testmasszazs