Ma már a háztartások túlnyomó részének van legalább egy személyautója, de egyre több motor és furgon tulajdonos is van. Az autók és motorok tömegessé válásával és a kényelmes és biztonságos közlekedés elterjedésével bizony megnövekedett a kereslet az autó és motor szervizek, a közlekedési eszközökkel kapcsolatos műszaki boltok és weboldalak iránt.

Ezért fogok most egy ismeretterjesztő történetet az autók, pontosabban az abroncsok témájában elmesélni. Ez lassan olyan témává érik, ami mindenki érint, de az biztos, hogy már most is rengeteg ember számára fontos ismerni az abroncsokat, még ha nincs is saját autója, de használja a családét, barátokét, vagy ismerőse, rokona rendelkezik saját gépjárművel.

A történetemhez a gumidiszkont.hu oldalt hívtam segítségül, ugyanis itt minden fontos információt megtaláltam érthetően, pontosan és bőven elég kimerítően.

Általánosságban az abroncsokról:

Ha belegondoltunk mekkora találmány a gumiabroncs, elcsodálkozunk, ugyanis óriási terhet elbír, méghozzá hosszú távon és hihetetlen nagy sebességkor is. A gépjármű egyik legfontosabb részei a kerekei és az azon lévő abroncsok. Így nekünk is fontos ismerni, ha nem is mélyrehatóan, de a gumikkal kapcsolatos alapvető információkat biztosan. Ezeknek hasznát vehetjük egy abroncs vásárlásakor, vagy amikor a téli gumit nyárira cseréltetjük. Tudni kell, hogy tengernyi különféle márka található a piacon, de nekünk nagyon nem mind egy, hogy melyiket választjuk. Szerencsére nem nekünk kell dönteni, mert az autónkhoz vagy motorunkhoz pontosan meg van adva, hogy milyen abroncs szükséges. Ez pedig rengeteg mindentől függ. Az abroncsnak ugyanis vannak méretei, van szélessége, oldalfal vastagsága, szerkezeti felépítése, kerékpánt ármérője, terhelhetősége, terhelési indexe, sebességi indexe, váltómérete, a mintázat mélysége és a fékút. Ezek a paraméterek mind-mind különböznek autó típusonként és szériánként. Mivel a guminak rengeteg körülményhez kell alkalmazkodnia, hiszen az abroncs teremti meg a kapcsolatot az aszfalt és az autó teste között. Mint ahogyan említettem a sebességet, a terhelést, a hosszan tartó használatot, ugyanakkor a különféle szélsőséges időjárási viszonyokhoz és a rosszabb utakhoz is kell tudnia alkalmazkodni. Gondolom mondanom sem kell, hogy bizonyos időközönként ellenőriztetni kell az abroncsok állapotát, de ezt kizárólag szakember segítségével tegyük.

Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással:

Most pedig ismerjük meg részletesebben a gumidiszkont szolgáltatásait. A cím már árulkodik is a gumidiszkont szolgáltatásairól: Gumidiszkont autógumi kereső – gumiabroncs akár másnapi kiszállítással. Tehát ebben a webshopban rengeteg, szám szerint több mint 30 ezer különféle abroncsot talál a vásárló, amelyek közül válogathat. Vannak tél, nyári abroncsok, vannak személyautóra, motorra, nagyobb furgonra és teherautóra való gumik, vannak a gyártó és a márka szerint is különfélék. Így a honlap legtetején található keresőfelület segít kiszűrni a rengeteg termék közül azt, amire nekünk szükségünk van.

Ez a cég, a Gumidiszkont már 19 éve a piacon van, így óriási gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek. Kizárólag új gumikat árulnak, nem foglalkoznak használt abroncsokkal. Profi cég, ugyanis az eladott termékekre áfás számlát állítanak ki, és vállalnak pénz-visszafizetési garanciát is, ami minimum 2 év, de gyártótól függően változik, ha a vevő utólag nincsen megelégedve a megrendelt termékkel. Ha a vevő a rendelését 12 óráig leadja, akkor már másnapra meg is kaphatja a termékeket, házhoz is szállítják. Csupán főszezonban, amikor rengeteg rendelés érkezik be naponta akkor kell 4-5 munkanapot várni, de én úgy gondolom, hogy ez az idősáv is teljesen belefér. Át lehet venni személyesen is az abroncsokat mégpedig Miskolc városában. van lehetőség utánvétes fizetésre, készpénzes és kártyás fizetésre is.

Aki még nem ismeri a gumidiszkont.hu oldalt, az mindenképp nézze meg, olvasson utána, és ha tetszett az írásom, és még több információt szeretnétek kapni a témáról, akkor szintén a Gumidiszkont oldal a megoldás!